«Κάτι ξέβαψε στην πλατεία και γίναμε όλοι λίγο μπλε...» - Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου μετά τον "σάλο" για τον Διονύση Σαββόπουλο

«Μόνο η νέα γενιά μας σώζει»

Πριν από λίγες ημέρες, ο Διονύσης Σαββόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Παύλου Τσίμα στο ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στις εκλογές, εκφράζοντας την επιθυμία του να δει την Νέα Δημοκρατία σε μία αυτοδυναμία (δείτε εδώ τον άγριο καβγά του με τον Γρηγόρη Πετράκο).

Αυτό, έδωσε την αφορμή σε πολλούς να ξεσπάσουν εναντίον του και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μέσα από podcast το οποίο πραγματοποιεί στο newsbreak, θέλησε να εκφράσει την γνώμη του, αφήνοντας τα υπονοούμενα και τα αιχμηρά του σχόλια. Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/5 στον αέρα του Πρωινού.

Expand player

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου μετά τον "σάλο" κατά του Διονύση Σαββόπουλου

«Σαββόπουλος εναντίον Σαββόπουλου. Αλλού οι στίχοι, αλλού ο στιχουργός. Ένας Έλληνας αγνώριστος γίναμε, ένας Σαββόπουλος γίναμε. Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα που είχε κάτι από τις φωτιές. Κάτι ακαθόριστο έγινε στην πλατεία, κάτι ξέβαψε στην πλατεία και γίναμε όλοι λίγο μπλε. Ένα μπλεδάκι. Βγήκε το θράσος μας, η συμμορία μας… Μόνο η νέα γενιά μας σώζει».

Ο κακός χαμός εναντίον του τραγουδιστή και στο twitter

Η Έλενα Ακρίτα, επίσης, αυτό, δεν το άφησε ασχολίαστο και του έκανε μια κατά μέτωπο επίθεση - δείτε τις αναρτήσεις της.

Μετά από αυτό, πολλά πολιτικά πρόσωπα, έσπευσαν με τη σειρά τους να του επιτεθούν, ενώ άλλοι να τον υποστηρίξουν.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές ο Χρήστος Τατσόπουλος. «Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί...» έγραψε στο fb ο πρώτος.

Και ο Πέτρος Τσατσόπουλος; «Μια από τις πιο αποκρουστικές παρενέργειες στη συμπεριφορά όσων εμπλέκονται στην ενεργό πολιτική (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου), είναι η εθελούσια συναισθηματική αναλγησία. Αδερφικοί φίλοι φθάνουν στο σημείο να 'μην μιλιούνται' επειδή σε κάποιες εκλογές, κάπου, κάποτε, βρίσκονται κομματικά αντιμέτωποι. Θυμάμαι με πόση οργή αντέδρασα το 2017, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όταν η τότε υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, από όλα τα επιτεύγματα του λατρεμένου δημιουργού, θεώρησε σκόπιμο να μην μνημονεύσει τη στάση του… στο δημοψήφισμα του 2015.

Σήμερα, ένα προσφιλές μου πρόσωπο, η Έλενα Ακρίτα, είπε πικρά λόγια για ένα άλλο προσφιλές μου πρόσωπο, τον Διονύση Σαββόπουλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τη δημόσια δήλωσή του για την ψήφο του. Έλενά μου, το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη 'Συννεφούλα' θα την τραγουδούν ακόμη. Με την αγάπη μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Χρόνια πολλά. Είμαι...» - Η 1η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να...» - Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη