«Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να...» - Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Αν το Βέλγιο δεν γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να...» - Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη λίγες ημέρες μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη. Ο παρουσιαστής είναι φίλος με τον ηθοποιό και θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Όπως δήλωσε, δεν θέλει να πει την γνώμη του ακόμη, καθώς λόγω της φιλίας τους δεν θα μπορεί να είναι αντικειμενικός. Παρόλα αυτά στο τέλος, πέταξε το "καρφί" του.

Η δήλωση του Λαζόπουλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Σε κάθε περίπτωση όταν καταγγέλλεται ένας βιασμός από μια γυναίκα, σε μια εποχή που "ανθούν" οι γυναικοκτονίες και η γυναίκα παλεύει ακόμη να βρει τη θέση της μέσα στο ανδροκρατούμενο σύστημα, παίρνεις το μέρος της γυναίκας και αν επαληθευτεί ο άντρας, όπως στην περίπτωση του Johnny Depp, τότε παίρνεις το μέρος του Depp. Το τεκμήριο της αθωότητας του άντρα στην ελληνική συνείδηση σωστά θα πω εγώ υποβαθμίζεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα καταγγέλλει έναν άνδρα. Μεγάλος ξεφτίλας λοιπόν όποιος έδωσε το όνομα αυτής της γυναίκας.

Δείτε επίσης: Κατατρομοκρατημένη η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι συνέβη;

Τον Αλέξη Γεωργούλη τον ξέρω προσωπικά. Είναι φίλος μου, εγώ τον έβγαλα στο θέατρο, είμαστε συντοπίτες. Γνωριζόμαστε οικογενειακά παίξαμε μαζί στην πρώτη παράσταση. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, ό,τι και να πω, ό,τι και να ισχυριστώ θα μοιάζει πολύ φιλικό ή πολύ εχθρικό από όποια πλευρά. Αυτή είναι η μοίρα των φίλων, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μαζί με τον φίλο τους, την όποια απόφαση βγει, να πουν στον ίδιο τη γνώμη τους και ύστερα να βγουν δημόσια και να εκφέρουν την άποψή τους. Εγώ λοιπόν από το σπίτι μου έμαθα ότι αυτός που έχει υπάρξει φίλος του ανθρώπου είναι ο πρώτος που βγάζει το μαχαίρι εναντίον του. Δεν θα το κάνω!

Δεν θα παίξω όλα τα πολλά βίντεο κατά του, ούτε τα λιγοστά υπέρ του. Τίποτα δεν θα παίξω αντικειμενικός και ουδέτερος. Όταν είμαι έτοιμος να πάρω θέση, θα την πάρω αφού πρώτα την πω στον ίδιο. Έτσι κάνουμε εμείς στην Λάρισα. Δεν είναι μια κλασσική περίπτωση ενός ηθοποιού από το χώρο. Στην προκειμένη περίπτωση έχει πολιτική ταυτότητα, είναι Ευρωβουλευτής και αν το Βέλγιο δεν γνώριζε τις ημερομηνίες των εκλογών, κάποιοι τις γνώριζαν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η τρίτη επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο

Και τρίτη επιστολή έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του, όπως μετέδωσε το δελτίο του MEGA.

Ο δημοσιογράφος Σαράντης Μιχαλόπουλος, μετέφερε πως αυτή την φορά η επιστολή στάλθηκε απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιθυμώντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Όπως αποκάλυψε, ευρωβουλευτής θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ωστόσο ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Δείτε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για την υπόθεση. Είναι προγραμματισμένη συνάντηση στις 30 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.