«Χρόνια πολλά. Είμαι...» - Η 1η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση, πως νόσησε από κορωνοϊό, ο Διονύσης Σαββόπουλος για ακόμη μια φορά. Μέσα από νέες πληροφορίες, που κυκλοφορούν αλλά και το ρεπορτάζ του T-live έγινε γνωστό, πως ο Διονύσης Σαββόπουλος μέσα στο απόγευμα της Δευτέρας (24/4) πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του - δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ.

Πριν από λίγα μόνο λεπτά, όμως ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«"Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς."
Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.
Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022», έγραψε στην ανάρτηση του ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη συνέχεια της ημέρας, η οικογένεια του τραγουδιστή ξεκαθάρισε, πως δεν συνέτρεχε σοβαρός κίνδυνος και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας 24/4 ο Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο.

Λίγο πριν γίνει γνωστό, πως ο τραγουδιστής βγήκε από το νοσοκομείο, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια μακροσκελή και όλο νόημα ανάρτηση στο Facebook. Να θυμίσουμε, πως ο τραγουδιστής έχει υποστηρίξει δημόσια, πως είναι κατά του εμβολιασμού και έτσι έθεσε μερικά ερωτήματα σχετικά με τη συγκεκριμένη περίσταση του Σαββόπουλου.

«Αχ Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων. Κάναμε τότε τη δική μας επανάσταση μέσα από τα τραγούδια σου.
-Πριν 3 χρόνια σε είδα να τρως στο τραπέζι δίπλα στον ΠΘ κ άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες.
-Μετά σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς.
-Έκανες τα ???????????? και παρόλα αυτά νόσησες βαριά δύο φορές. Τώρα είναι η τρίτη και διαβάζω πως παλεύεις για τη ζωή σου.
Στενοχωριέμαι που υποφέρεις, γιατί σαν καλλιτέχνη σε αγάπησα και τα τραγούδια σου θα τα αγαπώ για πάντα.
Πιο πολύ όμως στεναχωριέμαι για το πώς κάμφθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου που ενέπνευσε τόσες γενιές.
Πώς έκατσες στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο;
Πώς ζήτησες να μου επιβληθούν υποχρεωτικές πράξεις παρά τη θέλησή μου;
Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι, παρότι ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία.
Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός,
να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα ???????????? που έκανες δε σε προστάτευσαν ΚΑΘΌΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας...», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.