Κόλλησε τρίτη φορά κορωνοϊό - Εξιτήριο για το Διονύση Σαββόπουλο

Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 24/4 έγινε γνωστό, πως ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο ''Μητέρα'' με τον ίδιο να κολλάει για τρίτη φορά κορωνοϊό (δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ για το πότε μπήκε στο νοσοκομείο).

Ο ίδιος δε χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ αλλά σε μονάδα covid-19. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση δεν ήταν τόσο κρίσιμη, όμως οι γιατροί έκρινα, πως αυτή τη φορά θα ήταν καλό να νοσηλευτεί ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Διονύσης Σαββόπουλος

Μέσα από νέες πληροφορίες, που κυκλοφορούν αλλά και το ρεπορτάζ του T-live έγινε γνωστό, πως ο Διονύσης Σαββόπουλος μέσα στο απόγευμα της Δευτέρας 24/4 πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου

«Μαθαίνουμε ότι τρίτη φορά κόλλησε κορωνοϊό ο άνθρωπος. Νοσηλεύεται στο Μητέρα. Μάλιστα διάβαζα δημοσιεύματα ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, μαθαίνουμε ότι παίρνει εξιτήριο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε από κορωνοϊό. Νοσεί για τρίτη φορά. Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο του 22 και η δεύτερη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. Οι γιατροί φοβήθηκαν για την κατάσταση της υγείας του για αυτό και τον συμβούλευσαν να νοσηλευτεί όμως τα πράγματα πάνε καλύτερα και δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα πως είναι σοβαρή η κατάσταση του. Έχει δεχτεί μηνύματα συμπαράστασης η οικογένεια του από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου.

Στο πλευρό του η οικογένεια του

Ο Διονύσης Σαββατόπουλος είναι νυμφευμένος με την Ασπασία Αραπίδoυ (γνωστή στο κοινό του Σαββόπουλου με το χαϊδευτικό της, Άσπα, από τα τραγούδια και τις παραστάσεις του) και έχουν δύο γιους, τoν Κoρνήλιo και τoν Ρωμανό, και δύο εγγονούς, τον Διονύση και τον Ανδρέα.