Εξελίξεις με την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Νωρίς σήμερα 24/4 το πρωί κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή - δείτε εδώ το δημοσίευμα. Το Πρωινό λοιπόν, μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του.

Όπως μετέφεραν, τίποτα δεν ισχύει από αυτά που ακούγονται. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τι συμβαίνει.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου

«Μαθαίνουμε ότι τρίτη φορά κόλλησε κορωνοϊό ο άνθρωπος. Νοσηλεύεται στο Μητέρα. Μάλιστα διάβαζα δημοσιεύματα ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, μαθαίνουμε ότι παίρνει εξιτήριο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε από κορωνοϊό. Νοσεί για τρίτη φορά. Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο του 22 και η δεύτερη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. Οι γιατροί φοβήθηκαν για την κατάσταση της υγείας του για αυτό και τον συμβούλευσαν να νοσηλευτεί όμως τα πράγματα πάνε καλύτερα και δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα πως είναι σοβαρή η κατάσταση του. Έχει δεχτεί μηνύματα συμπαράστασης η οικογένεια του από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου.

Στο πλευρό του η οικογένεια του

Ο Διονύσης Σαββατόπουλος είναι νυμφευμένος με την Ασπασία Αραπίδoυ (γνωστή στο κοινό του Σαββόπουλου με το χαϊδευτικό της, Άσπα, από τα τραγούδια και τις παραστάσεις του) και έχουν δύο γιους, τoν Κoρνήλιo και τoν Ρωμανό, και δύο εγγονούς, τον Διονύση και τον Ανδρέα.