«Ηλίθια, άχρηστη, γα@ένη σκύλα» - Γνωστό ζευγάρι χώρισε οριστικά και εκείνη ζήτησε επείγουσα ασφαλιστικά μέτρα

Του έκανε καταγγελία για αυξημένη παράνοια και οπλοκατοχή

Κάποτε ήταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει φτάσει στην αστυνομία και τα δικαστήρια. Μετά το χωρισμό τους, έγιναν ασφαλιστικά μέτρα αλλά και επείγουσα προστατευτική εντολή. Πρόκειται για πολύ γνωστή ηθοποιό που πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη σειρά και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο πρώην σύντροφός της είναι κοντά στα όρια να διαπράξει φόνο και φοβάται για τη ζωή της για αυτό κιόλας έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Το τέλος στη σχέση τους ήρθε μετά την ανησυχητική συμπεριφορά του, καθώς στην κατάθεση της έχει αποκαλύψει πως σε καβγάδες τους έσπαγε πράγματα, ενώ μετά από έναν άγριο τσακωμό τους, κρατούσε θήκη με πυρομαχικά και μια μαύρη τσάντα.

Expand player

Όταν εκείνος έφυγε από το σπίτι, άνοιξε την τσάντα και διαπίστωσε πως περιείχε όπλα και μια γκαρότα που συνδέεται με τον στραγγαλισμό. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να ζητήσει προστασία.

Δείτε επίσης: Σάλος με πολυσυζητημένο ζευγάρι! Λένε ότι τον ξυλοκοπεί και παρεμβαίνει η αστυνομία - Εκείνοι διαψεύδουν τις φήμες

Επείγουσα προστατευτική εντολή μετά το χωρισμό τους

«Ηλίθια, άχρηστη, γα@ένη σκύλα» ήταν μερικές από τις βρισιές που ξεστόμιζε σε τσακωμούς τους, όπως έχει καταγγείλει. Μάλιστα, έχει μιλήσει και για την ψυχική και διανοητική του κατάσταση, λέγοντας πως εμφάνιζε πολλές φορές παράνοια.

Μετά και την επείγουσα προστατευτική εντολή, η ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι της για να μην την βρίσκει ο πρώην σύντροφός της. Τον Ιούνιο αναμένεται η πρώτη ακροαματική διαδικασία και μέχρι τότε δεν μπορεί να την πλησιάσει ούτε στα 500 μέτρα.

Ο λόγος για την ηθοποιός τη σειράς The Last Of Us, Άσλεϊ Τζόνσον και τον πρώην σύντεοφό της Μπράιαν Γουέιν Φόστερ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το πιο σκανδαλώδες διαζύγιο των εποχών - Αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά;

Ξύλο και βρισιές στην τελευταία τους συνάντηση - Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε πρώην αγαπημένο ζευγάρι της showbiz