Το πιο σκανδαλώδες διαζύγιο των εποχών - Αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά;

Αυτό και αν θα είναι.... "βόμβα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο σκανδαλώδες διαζύγιο των εποχών - Αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά;

Πολλά έχουν ακουστεί για αυτό το ζευγάρι και παρόλο που τους θέλουν να χωρίζουν εδώ και πολύ καιρό, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε καν από τους ίδιους. Στην αρχή ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κόσμου, ωστόσο, στη συνέχεια λόγω ορισμένων αποφάσεων του και κινήσεων του, δέχτηκε μεγάλη κριτική από πολλούς.

Παντρεύτηκαν το 2018, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και η ζωή τους συζητιέται καθημερινά, αφού έχουν βγει στην φόρα μεγάλα σκάνδαλα για τη σχέση τους και την σχέση με την οικογένεια τους.

Αυτό το ζευγάρι φημολογείται πως χωρίζει

Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι! Από το 2018 που παντρεύτηκαν (δείτε εικόνες από το γάμο) έχουν συμβεί... σημεία και τέρατα!

Αρχικά όλοι έλεγαν πως η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε την Μέγκαν για νύφη της, στην συνέχεια το ζευγάρι παράτησε τον τίτλο του στο παλάτι και αποχώρησε από μέλος της βασιλικής οικογένειας, μετά πέθανε η Βασίλισσα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το βιβλίο που κυκλοφόρησε ο Χάρι και έβγαλε τα άπλυτα της οικογένειας του στην φόρα.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων τσακωμούς που είχε με τον αδερφό του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και το ξύλο που είχαν "παίξει", ενώ μίλησε για ναρκωτικά και όχι μόνο.

Οι φήμες ωστόσο πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη, ξεκίνησαν να είναι πιο έντονες μετά την κίνηση του Πρίγκιπα Χάρι να παρευρεθεί μόνος του στην στέψη του πατέρα του Βασιλιά Καρόλου.

Μπορεί ορισμένοι να λένε πως η Μέγκαν δεν θα παρευρεθεί λόγω των γενεθλίων του γιου τους Άρτσι, ωστόσο, πολλά ξένα μέσα αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν το έχουν πει. Η ρήξη ανάμεσα τους ήρθε μετά από κάποιες αποκαλύψεις που έκανε στο βιβλίο του και ελαχιστοποιούν την ευκαιρία της να μπει στην πολιτική.

Ότι και να συμβαίνει σίγουρα κάποια στιγμή θα μαθευτεί και αν ισχύει ο χωρισμός τους το διαζύγιο τους θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο για τον Χάρι, ειδικά μετά τα όσα έχει κάνει για χάρη της απέναντι στην οικογένεια του.