Buckingham: Άγριο ξύλο για Χάρι και Πρίγκιπα Ουίλιαμ - «Έσπασε στην πλάτη μου το μπολ του σκύλου...»

Τεράστιο σκάνδαλο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
_kate_middleton_royal - instagram
_kate_middleton_royal - instagram

Ακόμη ένα σκάνδαλο έχουν να διαχειριστούν στο παλάτι του Buckingham. Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ο Χάρι έχει φέρει τα πάνω κάτω μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, αφού αποκαλύπτει διάφορες περιστατικά τα οποία είναι αυτά που τον έκαναν να φύγει από το παλάτι και να μετακομίσει στην Αμερική με την οικογένεια του.

Ήταν 8 Ιανουαρίου 2020, όταν Πρίγκιπας Χάρι, Δούκας του Σάσσεξ και η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ, ανακοίνωσαν στο Instagram την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογενείας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Η πράξη ονομάστηκε Megxit (ένα λογοπαίγνιο του ονόματος της Meghan, και της λέξης "exit", εμπνευσμένο από το "Brexit").

Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν σε συνάντηση της βασιλικής οικογενείας στις 13 Ιανουαρίου, που ονομάστηκε «Σύνοδος Κορυφής Sandringham» και περιγράφεται ως «άνευ προηγουμένου». Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε μια σπάνια δήλωση για την οικογένειά της, και επαινέθηκε για τον γρήγορο χειρισμό της υπόθεσης. Στις 18 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι "δεν θα ήταν πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας" και δεν θα χρησιμοποιούσε τους τιμητικούς τίτλους.

Από τότε έχουν έρθει τα πάνω κάτω! Ακόμη και στην κηδεία της Ελισάβετ το ζευγάρι καθόταν στις πίσω σειρές, ενώ η Χάρι δεν φορούσε την ανάλογη ενδυμασία, αφού όπως προαναφέραμε πλέον δεν έχει κανένα επίσημο τίτλο (δείτε εικόνες).

Οι αποκαλύψεις του Χάρι για το ξύλο με τον Ουίλιαμ που έχει αναστατώσει το παλάτι του Buckingham

Στο βιβλίο του - όπως έχει διαρρεύσει - ο Χάρι γράφει για την συνάντηση που είχε με τον Ουίλιαμ για να μιλήσουν για την σχέση τους η οποία πλέον έχει καταστραφεί μετά τα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί, όμως ο Πρίγκιπας έφτασε στο σπίτι του αδερφού του σε έξαλλη κατάσταση (δείτε την φωτογραφία που είχε προδώσει τις σχέσεις τους).

Ο Ουίλιαμ παραπονέθηκε για την Μέγκαν, ενώ από πλευράς του ο Χάρι του είπε πως έλεγε όσα γράφει ο Τύπος και είναι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά του.

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Όταν του απάντησε ο Ουίλιαμ πως απλώς θέλει να τον βοηθήσει και ο Χάρι του είπε «Μιλάς σοβαρά; Να με βοηθήσεις; Συγγνώμη - έτσι το λες αυτό; Να με βοηθήσεις;», τότε ο Πρίγκιπας έγινε έξαλλος και τον έβρισε. Φοβισμένος τότε ο δεύτερος πήγε προς την κουζίνα με τον αδερφό του να τον ακολουθεί.

«Ουίλι, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι» του είπε ο Χάρι, και τότε ο Ουίλιαμ εξοργισμένος του επιτέθηκε. Όπως αφηγείται ο ίδιος, «Άφησε κάτω το νερό, με αποκάλεσε κάπως και μετά μου επιτέθηκε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, χαλώντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος και μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει».

Ο Χάρι γράφει, επίσης, ότι ο Ουίλιαμ τον παρότρυνε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, επικαλούμενος τους καυγάδες που είχαν όταν ήταν παιδιά, όμως αρνήθηκε να το κάνει. Ο Ουίλιαμ έφυγε και στη συνέχεια επέστρεψε «δείχνοντας μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη», ενώ προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν του επιτέθηκε,