Απούσα από την στέψη του Βασιλιά Καρόλου η Μέγκαν - Τι συνέβη με τον Πρίγκιπα Χάρι

Χωρίζουν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Απούσα από την στέψη του Βασιλιά Καρόλου η Μέγκαν - Τι συνέβη με τον Πρίγκιπα Χάρι

Σιγά σιγά μετράνε αντίστροφα στην Αγγλία, τόσο οι κάτοικοι της χώρας, όσο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, διότι στις 6 Μαϊου ο γιός της Βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολος θα γίνει και επίσημα ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας. Από την πρώτη στιγμή, όλες οι λεπτομέρειες για την στέψη του νέου βασιλιάς έχουν βγει στην δημοσιότητα, όπως η απόρριψη μερικών καλλιτεχνών στον ίδιο τον Κάρολο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως στη στέψη, θα παρευρεθεί ο γιος του, Πρίγκιπας Χάρι, αλλά όχι η σύζυγός του, Μέγκαν Μάρκλ. Με τα δημοσιεύματα, παγκοσμίως να "οργιάζουν" και να αναφέρονται στο ενδεχόμενο χωρισμού.

Η ανακοίνωση για την απουσία της Μάρκλ από την στέψη του Καρόλου

«Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ενώ η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους», είπε ο εκπρόσωπος του παλατιού.

«Ήθελε να αυτοκτονήσει, γιατί...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη από την μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ

Το βράδυ της Πέμπτης (15/12) προβλήθηκαν τα τρία νέα επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry&Meghan» τα οποία προκάλεσαν μια αίσθηση ανατριχίλας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πρίγκιπας Χάρι και Μεγκαν Μάρκλ που στα προηγούμενα επεισόδια αποκάλυψαν τον τρόπ με τον οποίο γνωρίστηκαν (δείτε εδώ πως) έφεραν στα φώτα της δημοσιότητας, ξανά κάποια γεγονότα από την πολυσυζητημένη ζωή τους που τους έκαναν πάλι No.1 θέμα συζήτησης.

Όσα περιγράφονται σε αυτό έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά – ειδικά στα βρετανικά Μέσα – ενώ ένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό είναι και η μητέρα της Μέγκαν η οποία σοκάρει με την αποκάλυψή της.

Η μητέρα της Δούκισσας του Sussex, Doria Ragland, δακρύζει μπροστά στην κάμερα όταν αναφέρεται στην πίεση που υπέστη η κόρη της όσο ζούσε στη Βρετανία κοντά στη βασιλική οικογένεια.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της. Μου ράγισε πραγματικά την καρδιά», υποστηρίζει κλαίγοντας η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια, την έκανε να σκέφτεται ότι δεν ήθελε να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα».

«Δεν μπορούσα, γνώριζα το άγχος που είχαν. Ένιωθα σαν να έτρεχαν» καταλήγει σε άλλο σημείο η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ.