"Έριξαν" άκυρο στον Βασιλιά Κάρολο Γ' - Οι τραγουδιστές που αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του

Ποιοί είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Οι μέρες περνούν και η τελετή στέψης του Βασιλιά Κάρολου πλησιάζουν, κάτι που σημαίνει ότι οι ετοιμασίες τρέχουν. Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα γίνει η στέψη του και θα είναι ο βασιλιάς της Αγγλίας (δείτε εδώ πότε) ο κλοιός στενεύει για όσους έχουν αναλάβει τις ετοιμασίες.

Μέσα σε αυτές είναι και η διασκέδαση των καλεσμένων, δηλαδή η μουσική. Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' είναι ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα για τους βρετανούς υπήκοους και πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την μέρα.

Άλλοι βέβαια, αν και βρετανοί στην καταγωγή δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πλέον. Μέσα σε αυτούς είναι και οι τραγουδιστές που είπαν όχι στον Βασιλιά Κάρολο για να τραγουδήσουν στην τελετή.

Οι τραγουδιστές που είπαν όχι για την στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Ένας από τους διοργανωτές δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι: «Ο βασιλιάς πρότεινε κάποια ονόματα και η Αντέλ και ο Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Θα ήθελε πολύ να είναι μέρος της συναυλίας».

Η επιθυμία του Καρόλου όμως, δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού τόσο ο Σίραν όσο και η Αντέλ αρνήθηκαν την επίσημη πρόταση του Παλατιού. Κι ενώ ο πρώτος είχε δικαιολογία για την απόρριψη της πρότασης, η Adele φαίνεται ότι δεν δικαιολόγησε την άρνησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν από τον ξένο τύπο, ο Εντ Σίραν θα βρίσκεται στο Τέξας για συναυλίες εκείνη την περίοδο και δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά του, ενώ «η Adele απέρριψε την πρόταση χωρίς δικαιολογία. Δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για τις 7 Μαίου ενώ δεν θα δώσει καμιά συναυλία μετά τις 25 Μαρτίου».

Ακολουθεί ο Έλτον Τζον, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε φίλος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και ήταν εκείνος, που είχε συγκινήσει όλους όταν τραγούδησε στην κηδεία της.

Βέβαια, είναι και άλλοι που με το που άκουσαν την πρόταση για την συμμετοχή τους σε αυτή την τελετή στέψης του νέου βασιλιά της Αγγλίας, είπαν αμέσως ναι. Αυτοί είναι οι Spice Girls με τις Βικτόρια Μπέκαμ και Mel C, Mel B, Τζέρι Χόρνερ και Έμα Μπάντον.