Ξύλο και βρισιές στην τελευταία τους συνάντηση - Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε πρώην αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Κάλεσαν μέχρι και την αστυνομία για να τους χωρίσει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@shakira
Instagram/@shakira

Μπορεί στην ελληνική showbiz να κρατάμε τα προσχήματα (βλέπε χωρισμό Σχίζα - Παναγιώταρου που βγαίνουν μέχρι και για φαγητό μαζί - δες εδώ επίσης το καινούργιο σπίτι που μετακόμισε η επιχειρηματίας) αλλά στας εξωτερικάς... δεν πάει και πολύ καλό αυτό!

Ο χωρισμός Σακίρα - Πικέ συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα κι όχι αδίκως αφού κι εκείνοι με τις πράξεις τους δίνουν ψωμάκι στον λαό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telemundo τα πράγματα στην τελευταία τους συνάντηση ξέφυγαν ακραία!

Τι συνέβη ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Ξύλο και βρισιές στην τελευταία τους συνάντηση - Επεισοδιακώς χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz
Instagram/@shakira

Όλα ξεκίνησαν μετά το ταξίδι του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, την πόλη που η πρώην σύζυγός του έχει μετακομίσει με τα παιδιά τους. Σκοπός του ταξιδιού ήταν ο Piqué να επισκεφτεί τα παιδιά του όμως τα πράγματα μεταξύ του ιδίου και της Κολομβιανής σούπερσταρ γρήγορα ξέφυγαν από τον έλεγχο με τον καβγά να ξεκινάει πρώτα μεταξύ των δύο και τα λόγια που ειπώθηκαν μόνο τιμητικά να μην είναι για το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι.

Στη συνέχεια, στον καβγά ενεπλάκη και ο αδερφός της τραγουδίστριας, Tonino, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Piqué για να υπερασπιστεί την αδερφή του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιάνονται στα χέρια και να ξεκινά το… ξύλο. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι δύο πλευρές κάλεσαν την αστυνομία για να χωρίσει τους δύο άντρες.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα: «Η κατάσταση ξέφυγε και ο Τονίνο, ο αδερφός της Σακίρα κινήθηκε βίαια εναντίον του για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και να μπει τέλος στο επεισόδιο. Πρέπει να σημειώσουμε, όμως, πως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική αναφορά για το περιστατικό και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο»

Η Shakira ξεμπροστιάζει τη σύντροφο του Πικέ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Μέσα από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε η ίδια στο τηλεοπτικό σόου «En Punto», της οποίας αποσπάσματα προβλήθηκαν την Τρίτη 28/2 στο Πάμε Δανάη κάνουν σαφές, πως η Σακίρα προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό και να σταθεί στα παιδιά της.

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες. Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει. Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου.

Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα», είπε η Shakira.