Με θέα που κόβει την ανάσα - Το εντυπωσιακό ρετιρέ που μετακόμισε η Παναγιώταρου μετά το χωρισμό της από το Σχίζα

Το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandra__panagiotarou - instagram
alexandra__panagiotarou - instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας έχει απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως μέσα από την προσωπική της ζωή καθώς έχει γίνει πια γνωστό, πως η σχέση της με το Στάθη Σχίζα περνάει κρίση (δείτε εδώ τι απαντάει ο Σχίζας).

Έτσι λοιπόν μέσα από ρεπορτάζ έχει επιβεβαιωθεί, πως οι δύο τους δε μένουν κάτω από την ίδια στέγη και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 4/5 η ίδια η Παναγιώταρου έκανε γνωστό μέσα από το instagram, πως εκείνη έφυγε από το κοινό τους σπίτι.

Μάλιστα μέσα από stories βλέπουμε, πως το μοντέλο πια μένει σε ένα ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας, με την επιλογή της αυτή να δικαιολογείται δεδομένου ότι η Παναγιώαρου έχει ανοίξει το μαγαζί της με ρούχα στο κέντρο της Αθήνας.

Το διαμέρισμα, όσο και η θέα του σπιτιού κόβουν την ανάσα, ωστόσο από το βίντεο είναι εμφανές, πως η μετακόμιση έχει γίνει πρόσφατα, αφού το εσωτερικό του σπιτιού είναι άδειο χωρίς αντικείμενα και έπιπλα.

To νέο σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά το χωρισμό της από τον Σχίζα

Σε ερώτηση για το πως μπήκε ο μήνας της Αλεξάνδρας η ίδια απάντησε «Διαφορετικά αλλά πολύ ωραία. Είναι και Μάϊος ένας από τους αγαπημένους μου μήνες».

Βέβαια, η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα δεν δίστασε να την ρωτήσει για το χωρισμό της, με την ίδια να απαντάει «Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου. Είναι όλα καλά, όμορφα. Ετοιμάζω και τη νέα συλλογή μου όποτε τρέχω ασταμάτητα».

Στη συνέχεια, της ανέφερε και τις δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Σχίζας σχετικά με το χωρισμό τους, με την Αλεξάνδρα να λέει «Κοίταξε είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι. Η ζωή προχωράει. Όλα καλά και όλα όμορφα».