Σε πολύ δύσκολη θέση και αμηχανία ο Στάθης Σχίζας - Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για το χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Άλλα τον ρωτούσαν, εκείνος όμως απαντούσε για τον καιρό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε πολύ δύσκολη θέση και αμηχανία ο Στάθης Σχίζας - Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για το χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μπορεί αρχικά να ήταν οι φήμες, ωστόσο πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν λίγο μετά τη αποχώρηση του από το Survivor All Star για τα μάτια της και μόνο, μετά τα όσα προηγήθηκαν με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δυο τους έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες τους, όπως συνήθιζαν να κάνουν παλαιότερα, με την μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσαν πρόσφατα να είναι από μία έξοδό τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά λοιπόν, η ξανθιά influencer πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον νικητή του Survivor 5 από το περασμένο φθινόπωρο και βρήκε δικό της σπίτι. Αποφάσισαν να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

Η αντίδραση του Σχίζας σε ερωτήσεις για το χωρισμό από την Παναγιώταρου

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά», ανέφερε στην πρώτη ερώτηση. Ενώ συνέχιζαν οι δημοσιογράφοι είπε «Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ».

«Για να το είδες, είχαμε πάει για φαγητό ναι. Έχουμε καλές σχέσεις» απάντησε στην ερώτηση για την φωτογραφία που είχαν βγει για φαγητό με παρέα.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας μετά τον χωρισμό

Η αλήθεια είναι πως η επιχειρηματίας, που ανέκαθεν ήταν άκρως ενεργή στα social media, τον τελευταίο καιρό τηρούσε σιγή ιχθύος κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε τελικά είχε πολλά να διαχειριστεί. Τώρα που η καθημερινότητά της μπαίνει ξανά σε μια σειρά, αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στην παλιά της ροή! Πρώτη του μήνα, μάλιστα, αποφάσισε να ευχηθεί τα καλύτερα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια νέα ανάρτηση! Να σημειωθεί πως είχε να κάνει post από τις 19 Απριλίου...

Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, σαν μοντέλο, μπροστά από έναν καθρέφτη, ντυμένη στα λευκά ενώ στην δεύτερη κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα και την μετακόμισή της σε νέο σπίτι

Λέτε αυτό να είναι το πάτωμα του νέου της σπιτιού;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα και την μετακόμισή της σε νέο σπίτι

Όπως και να έχει φαίνεται άκρως ανανεωμένη!