Ήρθε και επίσημα η απάντηση - Η ανάρτηση του Σχίζα μετά τις φήμες χωρισμού από την Παναγιώταρου

Τυχαίο το timing;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχει μία έντονη φημολογία, πως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν είναι πια μαζί και μάλιστα ενισχύθηκαν τα πηγαδάκια, όταν έγινε γνωστό, πως άμεσα θα μάθουμε την είδηση χωρισμού (δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί, ωστόσο δεν είναι τόσο ενεργό στα social media σε σχέση με το παρελθόν, που έκαναν τρυφερές αναρτήσεις ο ένας με τον άλλον. Την Κυριακή 23/4 ήρθε μία ανάρτηση στo instagram, την οποία δε θεωρούμε καθόλου τυχαία!

Η φωτογραφία Σχίζα και Παναγιώταρου μετά τις φήμες χωρισμού

Αρχικά ο Σχίζας έκανε story από το μαγαζί, που έτρωγε με την Αλεξάνδρα και φιλικό τους ζευγάρι, κάτι που έσπευσε να κάνει repost και η Παναγιώταρου...διαψεύδοντας έτσι και οι δύο την είδηση που κυκλοφόρησε το Σάββατο 22/4, πως δεν είναι πια μαζί!

Παναγιώταρου - Σχίζας

Η αποκάλυψη της Τσολάκη για Παναγιώταρου και Σχίζα

Το πρωί της Κυριακής 23/4 μέσα από την εκπομπή της, Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη έκανε μια αποκάλυψη για το ζευγάρι!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την παρουσιάστρια, το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνει έκπληκτο με τα δημοσιεύματα, καθώς το ζευγάρι εξακολουθεί να κάνει κοινές εξόδους. Μάλιστα, η Μαρία Φραγκάκη αναφέρθηκε και σε μια πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού

«Την Πέμπτη το βράδυ οι δύο τους έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας σε prive χώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε: «Εμείς προσπαθούμε να τους βρούμε, επικοινωνήσαμε και με την Αλεξάνδρα η οποία μας είπε έτσι πολύ ευγενικά και γλυκά ότι έχει ένα προσωπικό θέμα που δεν έχει να κάνει με τον Στάθη το οποίο θα το μάθετε σε λίγο καιρό. Κρατάει μια ουδέτερη και απόμακρη στάση από τα social media. Εμείς ευχόμαστε να είναι καλά και να προχωράνε μαζί».