«Η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα» - Χωρίζουν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας;

Σοβαρή κρίση στην σχέση τους! Όσα έγιναν γνωστά μέσα από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, ειδικά μετά τα όσα προέκυψαν τον τελευταίο καιρό με τον δεύτερο κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor all star και συγκεκριμένα με τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου - δείτε εδώ.

Τι συμβαίνει μεταξύ Παναγιώταρου & Σχίζα

Ο Στάθης επέστρεψε λοιπόν στην Ελλάδα και διέψευσε τα όσα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους τόσο μέσα από τις συνεντεύξεις του όσο και μέσα από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτή τη φορά, ο χωρισμός βρίσκεται πολύ κοντά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4 και τον Χάρη Λεμπιδάκη, το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στη μεταξύ του σχέση.

«Η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα, μιλάμε για έναν χωρισμό που θα "σκάσει" σίγουρα τις επόμενες μέρες, υπάρχει μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους, παρόλο που τους είχαμε δει πριν από λίγες εβδομάδες κι είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό. Γνωρίζω, όχι από τους ίδιους αλλά από φίλους τους ότι περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση στο να συνεχίζουν να είναι μαζί ως ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Οι τελευταίες κοινές δηλώσεις του ζευγαριού

Την Κυριακή 2/4 μίλησαν στο Open Weekend και απάντησαν για την σχέση τους, αλλά και την απόσταση που πήραν.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο. Είμαστε οκ. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο», εξήγησε.

«Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα, ζω την στιγμή. Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω. Γενικά, πράγματα τα οποία με ενοχλούν τα διαγράφω, ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους και μετά τα διαγράφω και νομίζω ότι δεν χρειάζεται υπερανάλυση όλο αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα, τελείωσαν. Είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ζωή συνεχίζεται, μια χαρά, επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει κάτι. Όπως ήμασταν, είμαστε».

«Πρέπει να φυγω», είπε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι εύκολο να βρουν φαγητό οι παίκτες γενικότερα στο παιχνίδι, μετά από όσα ακούστηκαν για την λίστα του Ηλία Γκότση (δείτε εδώ ποιανού είναι τελικά).