Ρουκ Ζουκ: Καθυστερεί η ανανέωση του συμβολαίου της Μακρυπούλια - Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1 και τη Ζέτα

Τηλεοπτικές εξελίξεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα αμιγώς τηλεοπτικό πρόσωπο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε μεγάλες και πετυχημένες σειρές, ωστόσο στη συνέχει ανταποκρίθηκε με μεγάλη σοβαρότητα και στο ρόλο της παρουσίασης.

Το Ρουκ -Ζουκ στον ΑΝΤ1 θα λέγαμε, ότι σαρώνει σε νούμερα με πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο και έτσι έχει κυκλοφορήσει, πως η εκπομπή παίρνει το πράσινο φως και για το χρόνου (δείτε εδώ το ντόρο που έχει ξεσπάσει με τη Ζέτα και αεροπορική εταιρεία).

Expand player

Τα απόμενα επαγγελματικά σχέδια της Ζέτας Μακρυπούλια

Τα επαγγελματικά της Ζέτας Μακρυπούλια δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την ώρα με επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο και μέσα από το Πρωινό μας τονίστηκε, ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην αλλαγή της εταιρείας παραγωγής, καθώς και στο γεγονός, πως η Ζέτα θα συμμετέχει και σίριαλ του σταθμού το Φθινόπωρο.

Η "γκάφα" της παρουσιάστριας για τα επαγγελματικά της

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια έξω από το θέατρο Ρεξ όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” στην οποία πρωταγωνιστεί (την οποία είδε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης).

«Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση; Όχι;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια και τότε οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι γνωρίζουν πως συνεχίζει με τον Ρουκ-Ζουκ, με την ίδια να επιβεβαιώνει την είδηση, νομίζοντας πως έχει βγει σχετική ανακοίνωση από το κανάλι.

«Α, βγήκε ανακοίνωση. Δε μου απαντάει παιδιά… Α, το ξέρετε. Απλώς τυπικά ήθελα να βγει μια ανακοίνωση από το κανάλι, για αυτό.. Δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα, είμαστε σε μια διαδικασία να δούμε τι θα αλλαγές θα κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story;» - Το ξέσπασμα της Σολωμού για την αεροπορική εταιρεία που παραπονέθηκε η Μακρυπούλια

Αφού άκουσε τα εξ αμάξης - Η πρώτη απάντηση της Μακρυπούλια μετά το ξέσπασμα για την αεροπορική εταιρεία