Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απόλαυσε την Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Φωτογραφία)

Η τρυφερή κίνηση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απόλαυσε την Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Φωτογραφία)

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήθελε πολύ να επιστρέψει στο θέατρο, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολούταν αποκλειστικά με την τηλεόραση. Τελικά λοιπόν, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και πλέον την απολαμβάνουμε στο θέατρο Rex στο πλευρό πολλών σπουδαίων ηθοποιών, να πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μια νύχτα στην Επίδαυρο".

Ο πρώην σύντροφός της λοιπόν, Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγε για να την απολαύσει και να την στηρίξει, καθώς παρόλο που έχουν χωρίσει διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όπως και με την πρώην πεθερά του - δείτε σχόλιο που του έκανε σε ανάρτηση στο Instagram.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία έξω από το θέατρο και μπήκαν να δουν την παράσταση.

Στην Ελλάδα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήρθε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο, "ξέκλεψε" λίγο χρόνο και για χαλάρωση.

Η φωτογραφία του Χατζηγιάννη από την παράσταση της Μακρυπούλια

Η υιοθεσία μετά στο χωρισμό

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην υιοθεσία δηλώνοντας πω είναι "υπέρμαχος της οικογένειας"

«Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση».