Οι σχέσεις του Χατζηγιάννη με την πρώην πεθερά του - Το μήνυμα της μαμάς της Μακρυπούλια σε φωτογραφία του τραγουδιστή

Μετά το χειρουργείο που έκανε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στo instagram την Πέμπτη 9/3 έκανε γνωστό, πως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς θα έπρεπε να κάνει ένα προγραμματισμένο χειρουργείο (δείτε εδώ το βίντεο από το κρεβάτι της κλινικής).

Χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό τα μηνύματα κάτω από τη φωτογραφία του τραγουδιστή έπεσαν βροχή μιας και είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια πως η αγάπη του κοινού στο πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη.

Ανάμεσα λοιπόν στα σχόλια αυτό, που ξεχώρισε και μας έκανε πολύ ωραία εντύπωση ήταν της μαμάς της Ζέτας Μακρυπούλια, με την ίδια να δείχνει μια πολιτισμένη στάση παρά το χωρισμό του ζευγαριού, καθώς ήταν για πολλά χρόνια μαζί.

Το σχόλιο της μαμάς της Ζέτας Μακρυπούλια για το χειρουργείο του Μιχάλη Μακρυπούλια

«Μιχάλη μου περαστικά, σιδερένιος να είσαι καλά πάντα με υγεία», έγραψε η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Η αναφορά της Μακρυπούλια στο χωρισμό της με το Χατζηγιάννη

Στον καναπέ της εκπομπής The 2night show έκατσε το βράδυ της Τρίτης 21/2 η Ζέτα Μακρυπούλια και άνοιξε τα καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα, κάτι που γίνεται σπάνια, μιας και η παρουσιάστρια αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Φυσικά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον ANT1 αλλά την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις. Μάλιστα, ορμώμενη από τα σχόλια του παρουσιαστή για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, με τους οποίους και έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να τη ρωτήσει για τα προσωπικά της και τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς τους δένει μία φιλία πολλών ετών (δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής πριν μερικές μέρες για την προσωπική του ζωή).