Κηδεία Φλωρινιώτη: «Είναι μια δύσκολη στιγμή! Θα τον...» - Τα λόγια λατρείας της συζύγου του τραγουδιστή στην εξόδιο ακολουθία

«Θα παίξει ο μπουζουξής στο μνήμα του...»

Σπαρακτικές είναι οι πρώτες εικόνες της οικογένειας του Γιάννη Φλωρινιώτη, που έδωσαν το παρόν στο τελευταίο του αντίο την Παρασκευή 9/6 στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά και στη συνέχεια η ταφή θα γινόταν στο Κερατσίνι (δείτε εδώ όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες).

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του και συγκεκριμένα η αδυναμία του τραγουδιστή, Αννούλα Φλωρινιώτη, καθώς και ο γιος και η γυναίκα του Μάχη, με την οποία χώρισαν για 14 χρόνια και τα βρήκαν ξανά μέχρι το τέλος του.

Expand player

Η Μάχη μάλιστα με μεγάλη ψυχραιμία και σεβασμό μίλησε την κάμερα του T-live για το σύζυγό της, αναφέροντας τις καλύτερες στιγμές από το γάμο τους.

Δείτε επίσης: Κηδεία Φλωρινιώτη: Άνοιξαν το φέρετρο και έριξαν την αγαπημένη του κολόνια - Δάκρυσε στην κάμερα ο γιος του

Οι δηλώσεις της γυναίκας του Φλωρινιώτη στο τελευταίο του αντίο

«Σας ευχαριστώ όλους, που ήρθατε και μα τιμήσατε, ευχαριστώ την παρουσία σας, φερθήκατε πάρα πολύ ωραία. Είναι μια δύσκολη στιγμή τι άλλο να πω, είναι μία δύσκολη ώρα, δεν το περιμέναμε να συμβεί, συνέβη όμως και μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Ήμασταν απροετοίμαστοι. Θα τον αποχαιρετήσουμε όπως ο ίδιος ήθελε και όπως ο ίδιος το άξιζε. Θα παίξει ο μπουζουξής στο μνήμα του το τραγούδι, ήταν ποντιακής καταγωγής, ήταν υπερήφανος.

Δεν είχε επιθυμίες, γιατί δεν ήξερε τι θα του συμβεί, απλά ξέραμε από πριν τι του άρεσε! Του αρέσαν όλα τα κουστούμια, να μην κοροϊδευόμαστε, ο Γιάννης λάτρευε τα ρούχα του, εμείς τον τιμήσαμε με το λευκό όμως. Αφού έτσι του άρεσε, έτσι θα κάνουμε βρε παιδιά! Τον αγαπούσαμε με αυτό που του άρεσε. Σας πληροφορώ, ότι ο Γιάννης ξεκίνησε φτωχός, αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του, υπεράσπισε την οικογένειά του όλη και πολύ κόσμο.

Μια φορά είχα περάσει από μία βιτρίνα στο Σύνταγμα και ήταν μια γούνα και του το λέω τι ωραία, που ήταν. Την επόμενη μέρα πήγε και μου την πήρε με γραμμάτια, χωρίς να έχει λεφτά, αυτό δεν σας λέει κάτι. Για αυτό τον ευχαριστώ και αυτό τα λέει όλα!

Δεν μας ένωσε μόνο η αγάπη για τα παιδιά, μην κρυβόμαστε, από 17 χρονών κοριτσάκι τον είχα. Αν δεν αγαπούσα και τον ίδιο δεν θα γύρναγα. Από την πλευρά μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, ο κόσμος τον ανέβασε στον ουρανό, ένα παιδί από το ορφανοτροφείο, αυτά που είδε ο Γιάννης δεν τα έχει δει κανένας», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το Φλωρινιώτη

«Αυτός μας έδειξε τι σημαίνει show, ήταν πάντα μπροστά, είναι ο Γιάννης, που όταν κάποιος δεν είχε στη γειτονιά, γιατί εγώ μεγάλωσα με το Γιάννη το Φλωρινιώτη, του έδινε φαγητό, του άνοιγε το σπίτι, κοιμόντουσαν όλοι μέσα, η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη, που θεωρώ, ότι η Ελλάδα ήταν μικρή για το Γιάννη Φλωρινιώτη!

Εγώ το γνώρισαν όταν ήμουν 9 χρονών, τότε μετακομίσαμε, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, ακόμα εκεί είναι το πατρικό μου, εκεί μένουν οι δικοί μου και ο Γιάννης ήταν ο σταρ της γειτονιάς και της καρδιάς μας, όταν κάναμε κάποια σκανταλιά, έλεγε ''Νίκο έλα εδώ, κρύψου σε εμάς'', η μαμά του δε...μας έφτιαχνε ποντιακές πίτες, οπότε καταλαβαίνετε επειδή μου άρεσε και το φαγητό όλο στο Γιάννη ήμουν!

Με την Αννούλα και το Νικολάκη μεγαλώσαμε μαζί, αγνά χρόνια δίπλα σε έναν σταρ και πλέον δεν έχουμε σταρ στην Ελλάδα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν σταρ και στην καρδιά και στην καριέρα! Μίλησα με την Αννούλα, όταν έμαθε ότι έγινε αυτό, έχω ένα παράπονο, που νομίζω ότι θα μου το συγχωρέσει, που δεν πρόλαβα να τον φέρω στο Just ήθελα να τον φέρω στο Just, λάθος μου...θα τον θυμόμαστε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Συντετριμμένη η Έφη Θώδη στην εκκλησία - Με θλιμμένο πρόσωπο και λουλούδια στα χέρια

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Έφτασε το φέρετρο στην εκκλησία - Καταβεβλημένη & υποβασταζόμενη η Αννούλα