Κηδεία Φλωρινιώτη: Άνοιξαν το φέρετρο και έριξαν την αγαπημένη του κολόνια - Δάκρυσε στην κάμερα ο γιος του

Τα αντικείμενα, που θα πάρει στην τελευταία του κατοικία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 9/6 πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά - καθώς αυτός ήταν ο προστάτης του - ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσε η ταφή του στο Κερατσίνι.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από την ώρα που έρχεται το φέρετρο, καθώς και τα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί να τιμήσουν τον εκλιπόντα (δείτε τις εδώ) δημιουργούν μεγάλη θλίψη και συγκίνηση, καθώς η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη.

Το T-Live ήταν εκεί να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη εξασφαλίζοντας παράλληλα δηλώσεις από το γιο, τη γυναίκα του και άλλα γνωστά πρόσωπα, που τον λάτρευαν. Ο ένας του γιος αποκάλυψε, πως άνοιξαν το φέρετρο και του έριξαν την αγαπημένη του κολόνια, καθώς και έβαλαν μέσα το μικρόφωνό του.

Πλάνα από την εξόδιο ακολουθία του Φλωρινιώτη και οι δηλώσεις της οικογένειας του

«Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά! Πιστεύω ότι μας βλέπει και χαίρεται! Τον αγαπούσαν όλοι γιατί ήταν ψυχούλα, πρόλαβα και του τα είπα. Βάλαμε στο φέρετρο την αγαπημένη του κολόνια, που φοράει χρόνια και το μικρόφωνο του. Την αγαπημένη του κολόνια, που φοράει από την αρχή της καριέρας του! Να είστε καλά!», είπε ο γιος του Φλωρινιώτη.

Η αλήθεια για την περιουσία του

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, την Παρασκευή 9/6 (δείτε εδώ τα αντικείμενα με τα οποία θα τον θάψουν), η σύζυγός του Μάχη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους, "λυγίζοντας" μπροστά σε όλους.

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε στη διαθήκη του καλλιτέχνη, εξηγώντας ποιες ήταν οι κινήσεις του πριν πεθάνει και πώς αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του.

«Με τον Γιάννη ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί. Ήμουν ανήλικη όταν τον γνώρισα. Ήμουν 17 ετών όταν παντρεύτηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μου λείπει περισσότερο, γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι λείπει, μας ήρθε τελείως ξαφνικό, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Δεν είχε κάποια τελευταία επιθυμία, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε εκείνος ούτε και εμείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Του είπα “Πρέπει να πάμε και σε άλλο γιατρό" και μου είπε "Το ίδιο πράγμα γίνεται, όπου και να πάμε, οι ίδιες θεραπείες". Όπου και να πηγαίναμε, τα ίδια πράγματα γίνονται. Στον Γιάννη είχαμε κάνει τα πάντα. Μου είπε ότι υπήρχαν κάτι βιταμίνες από την Αμερική. Του είπα "Πιστεύεις ότι με τις βιταμίνες θα γίνεις καλά;". Και του λέω "Με συγχωρείς εγώ έχω κλείσει με κάτι γιατρούς από τη Σωτηρία" και πήγαμε. Τον έβαλα Πέμπτη πρωί μέσα, όλα καλά, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα, ήταν όλοι πάνω από τον Γιάννη».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στην κληρονομιά του συζύγου της, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε κάνει διαθήκη, ωστόσο είχε δηλώσει πώς θέλει να διαμοιραστεί.