Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Έφτασε το φέρετρο στην εκκλησία - Καταβεβλημένη & υποβασταζόμενη η Αννούλα

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, Μάχη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην εκκλησία του Άγιου Νικόλαου στον Πειραιά όπου θα πραγματοποιηθεί η λειτουργεία για την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ανάμεσα στους φίλους και τους συγγενείς βρέθηκε και η Έφη Θώδη, συντεριμμένη, με θλιμμένο πρόσωπο και λουλούδια στα χέρια (δείτε εδώ φωτογραφίες), ωστόσο μόλις εμφανίστηκε η κόρη του τραγουδιστή, Άννα, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της.

Είναι καταβεβλημένη και μάλιστα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της από τον πόνο και την θλίψη, γι' αυτό και την κρατούν οι συγγενείς της από τα χέρια. Η εικόνα της ραγίζει καρδιές. Μάλιστα, όταν μπήκε στην εκκλησία "διαλύθηκε" πάνω από το φέρετρο του πατέρα της, ενώ και η Γωγώ Γαρυφάλλου σπάραξε στο κλάμα μαζί της (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την τελετή).

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Άννα και την Μάχη από την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Άννα Φλωρινιώτη κηδεία πατέρα

Άννα Φλωρινιώτη κηδεία Γιάννη

Γαρυφάλλου Φλωρινιώτη κηδεία

Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, η οποία δεν μπορούσε επίσης συγκρατήσει την θλίψη της, όπως και ο γιος της, Νίκος.

Μάχη Φλωρινιώτη κηδεία

Νίκος Φλωρινιώτης κηδεία Γιάννη

Η αλήθεια για την περιουσία του

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, την Παρασκευή 9/6 (δείτε εδώ τα αντικείμενα με τα οποία θα τον θάψουν), η σύζυγός του Μάχη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους, "λυγίζοντας" μπροστά σε όλους.

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε στη διαθήκη του καλλιτέχνη, εξηγώντας ποιες ήταν οι κινήσεις του πριν πεθάνει και πώς αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του.

«Με τον Γιάννη ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί. Ήμουν ανήλικη όταν τον γνώρισα. Ήμουν 17 ετών όταν παντρεύτηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μου λείπει περισσότερο, γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι λείπει, μας ήρθε τελείως ξαφνικό, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Δεν είχε κάποια τελευταία επιθυμία, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε εκείνος ούτε και εμείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Του είπα “Πρέπει να πάμε και σε άλλο γιατρό" και μου είπε "Το ίδιο πράγμα γίνεται, όπου και να πάμε, οι ίδιες θεραπείες". Όπου και να πηγαίναμε, τα ίδια πράγματα γίνονται. Στον Γιάννη είχαμε κάνει τα πάντα. Μου είπε ότι υπήρχαν κάτι βιταμίνες από την Αμερική. Του είπα "Πιστεύεις ότι με τις βιταμίνες θα γίνεις καλά;". Και του λέω "Με συγχωρείς εγώ έχω κλείσει με κάτι γιατρούς από τη Σωτηρία" και πήγαμε. Τον έβαλα Πέμπτη πρωί μέσα, όλα καλά, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα, ήταν όλοι πάνω από τον Γιάννη».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στην κληρονομιά του συζύγου της, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε κάνει διαθήκη, ωστόσο είχε δηλώσει πώς θέλει να διαμοιραστεί.