Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου - Μεγάλος καβγάς στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο

Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης 25/10 στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής, όπου ο Αχιλλέας Μπέος προλόγισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φιλανθρωπική συναυλία στη Νότια Αφρική.

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπή της

«Ανάψτε τα κινητά, αφιερωμένο. Έτσι όλοι, χειροκροτήστε όλοι, για άναψε τα φώτα. Ανάψτε τα φώτα, καν’ τε ατμόσφαιρα. Πες ένα τελευταίο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή.

Expand player

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της διαφώνησαν ως προς το αν έπρεπε ή όχι να επιτρέψει ο τραγουδιστής στον δήμαρχο Βόλου να μιλήσει από τη σκηνή, μετά και από τις αιχμηρές δηλώσεις που έχει κατά καιρούς.

«Για τον Κωνσταντίνο είναι μεγάλη τιμή να έχει τόσο ωραίο κονφερασιέ. Ο καθένας φταίει με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.», είπε στην αρχή ειρωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ στη συνέχεια με αφορμή αυτό ξέσπασε καβγάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμίσει τα πνεύματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και η ίδια και να βγει εκτός εαυτού. «Είναι κατάπτυστες οι δηλώσεις του Μπέου όμως ο καλλιτέχνης να φύγει απο εκεί με τις 3,500 άτομα να τον περιμένουν πως και πως, θα τα έβαζα με τον Αργυρό εκεί.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντειο:

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Πολλές και όμορφες οι εντυπώσεις από το ολιγοήμερο ταξίδι μου στη Νότια Αφρική. Αναμφίβολα από τις κορυφαίες και η πλέον συγκινητική εμπειρία η επίσκεψή μας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ελληνικό σχολείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ο Κωνσταντίνος μετέφερε ήχους και χρώματα της πατρίδας σε Ελληνόπουλα ακόμη και τρίτης γενιάς μεταναστών αλλά και στα παιδιά γηγενών» έγραψε με αρφμή την επίσκεψή του στην Αφρική.