Κωνσταντίνος Αργυρός: "Φωτιά στο Σαββατόβραδο" στη συναυλία του για τους Έλληνες ομογενείς στην Αφρική

Και ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το παρόν εκεί

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου χαμό προκάλεσε η εκρηκτική εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού, στη Νότια Αφρική, ο οποίος έκανε μία συναυλία για τους ομογενείς, που βρίσκονται εκεί, και όχι μόνο.

Το "έκαψε" ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία του στην Αφρική

Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε για μια από τις προγραμματισμένες του συναυλίες εκτός Ελλάδας, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο δημοφιλής ερμηνευτής απόλαυσε και ο ίδιος το πρόγραμμά του, αλλά πέρασε και αρκετές στιγμές ξεγνοιασιάς με τη μητέρα του Φωτεινή, κάνοντας σαφάρι, αλλά βλέποντας και ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, όπως φάνηκε και από αναρτήσεις του στους προσωπικούς του λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του στο Instagram:

Ο λαϊκός τραγουδιστής έδωσε μια και μοναδική συναυλία για τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι ξεσάλωσαν με τις επιτυχίες του, κάτι που από ό,τι φάνηκε έκανε και ο ίδιος. Η Νότια Αφρική έγινε θύμισε Ελλάδα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε με τους θαμώνες να χορεύουν, να τραγουδούν και φυσικά να σπάνε πιάτα, να σηκώνουν μαντήλια στον αέρα.

Δείτε επίσης: Στιγμιότυπο από την κοινή εμφάνιση του με τη νέα σύντροφό του, ο Κωνσταντίνους Αργυρός

Αλλά συγκινήθηκε, ιδιαίτερα από την υποδοχή των ομογενών που είχε στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες, πως ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε καλεσμένος εκεί, ανάμεσα στους θαμώνες, και πέρασε καλά με τα τραγούδια του ερμηνευτή.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη συναυλία:

Η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για την Νίκα

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν βρίσκεται στην περιοδεία μόνος του ή αν είναι η Αλεξάνδρα μαζί του, απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά», χωρίς να γίνεται κάποια άλλη ερώτηση.