Την άφησε στο αεροδρόμιο και έφυγε - Η νέα κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την άφησε στο αεροδρόμιο και έφυγε - Η νέα κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τελευταίο διάστημα της ζωής του φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Αλεξάνδρας Νίκα. Παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τον δεσμό τους, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, μάλιστα, τους εντόπισε πολύ πρόσφατα στο αεροδρόμιο. Η καλλονή βιντεοσκοπείται την ώρα που κατεβαίνει από ένα μαύρο τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής. Εκείνη αναχώρησε για κάποιο ταξίδι της και ο καλός της ήταν εκείνος που την άφησε εκεί για να την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ την αντίδρασή του στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για εκείνη).

Η νέα κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Η διαφορά της ηλικίας τους

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!