«Σας παρακαλώ πολύ...» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Νίκα

Ενοχλήθηκε με τον δημοσιογράφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σας παρακαλώ πολύ...» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Νίκα

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Αλεξάνδρας Νίκα, γόνο της γνωστής οικογένειας αλλαντικών και ζουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει 7 μήνες μαζί και κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, χωρίς να επιβεβαιώνουν τη σχέση του.

Οι τελευταίες τους αναρτήσεις στο instagram (δείτε εδώ) καρφώνουν την κοινή συνύπαρξη του ζευγαριού, καθώς παράλληλα και όσοι τους γνωρίζουν τονίζουν, πως είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, φέτος πέρασαν και το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί σε διάφορα νησιά της Ελλάδας μαζί με φίλους αλλά και μόνοι τους. Μέχρι στιγμής ο πετυχημένος τραγουδιστής και η κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας έχουν επισκεφθεί μαζί Μύκονο, Λευκάδα και Σαντορίνη - δείτε φωτογραφίες.

Η αντίδραση του Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Νίκα

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από την live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε αν βρίσκεται στην περιοδεία μόνος του ή αν είναι η Αλεξάνδρα μαζί του, απάντησε: «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά», χωρίς να γίνεται κάποια άλλη ερώτηση.

Η διαφορά της ηλικίας τους

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!