Κοινές διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα σε εξωτικά νερά - Κοινά βίντεο με τα μαγιό τους

Ζουν στο έπακρο τον έρωτα τους μακριά από όλους και όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών alexandra.nika/argiros_konstantinos
Πηγή φωτογραφιών alexandra.nika/argiros_konstantinos

Εδώ και μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της Αλεξάνδρας Νίκα, γόνο της γνωστής οικογενείας αλλαντικών. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου και θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής άλλωστε ποτέ δεν μιλούσε δημόσια και δεν εμφανιζόταν σε δημόσιες επίσημες εκδηλώσεις ή βραδινές εξόδους με τις συντρόφους του, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία ήταν πολύ καιρό σε σχέση πριν χωρίσουν και εκείνη στη συνέχεια κάνει σχέση με τον Snik (δείτε τι έλεγαν φήμες για το χωρισμό τους).

Πλέον λοιπόν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και όπως φαίνεται ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Φέτος με την Αλεξάνδρα Νίκα απολαμβάνουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές.

Οι κοινές διακοπές Αργυρού - Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της σε άγνωστο εξωτικό προορισμό και σε μια ανάρτηση την είδαμε να κάνει fliteboard.

Λίγη ώρα αργότερα την ίδια ανάρτηση με την σανίδα του fliteboard έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε ποια είναι η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού!

Το δημοσίευμα που τους θέλει να περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Πριν από κάποια 24ωρα άρχισε να κυκλοφορεί έντονα - εξαιτίας εξώφυλλου πολύ γνωστού περιοδικού - πως η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι έγκυος για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πως θα φέρει στην ζωή σε λίγο καιρό τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο μάλιστα θα είναι και αγόρι.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εκείνη, ούτε εκείνος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι μαζί. Ωστόσο κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους (δείτε εδώ το βίντεο της Αλεξάνδρας που τραγουδά και χορεύει στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει «Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Το ψέμα είναι πως η Αλεξάνδρα θα γίνει μαμά! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ζευγαριού, τόσο από την πλευρά του Κωνσταντίνου όσο κι από την πλευρά της Αλεξάνδρας κάτι τέτοιο δεν υφίσταται! Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης αυτή την περίοδο.