Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Εκείνη είναι 24 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα

Από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία, φαίνεται πως έχει βρει τον λιμάνι του και στον ερωτικό τομέα, εφόσον οι φήμες, που επιβεβαιώνονται μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους, τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, μία μελαχρινή καλλονή.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως αυτή την περίοδο είναι μαζί στην Αμερική για τις διακοπές του Πάσχα και στο πλευρό τους έχουν και τον πατέρα της νεαρής. Κάνουν τουρ από πόλη σε πόλη και φωτογραφίζονται για τα social media τους, ενώ βρέθηκαν και σε αγώνα NBA μαζί.

Αργυρός Αμερική NBA

Η διαφορά της ηλικίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!

Το δώρο που της έκανε

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο μαζί εδώ και 3 μήνες και πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, προκειμένου να ξεφύγουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, είχε πει πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό και τα τρυφερά του αισθήματα για εκείνη με ένα κομψό δώρο, ένα εντυπωσιακό ρολόι, που σίγουρα η Αλεξάνδρα δεν θα το βγάλει από το χέρι της.

Να σημειώσουμε πως η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή σπούδαζε στην Καλιφόρνια και το 2022 ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Κανείς από τους 2, όμως, δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση αυτή γιατί την κρατούν όσο περισσότερο κρυφή γίνεται, για αυτό τον λόγο κιόλας δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στα social media!