Με λευκό σατέν κολλητό φόρεμα και αλογοουρά - Χόρευε όλο το βράδυ για τα μάτια του Αργυρού η Νίκα στα μπουζούκια

Στο πλευρό του στην τελευταία του εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά πάντα τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά διαρρέουν κομμάτια αυτής και έτσι το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, την κόρη του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας αλλαντικών.

Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν το Πάσχα μαζί και έκαναν και ένα ταξίδι μέχρι την Αμερική, με τις κοινές τους αναρτήσεις να έχουν βάλει "φωτιά" στα social media (δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό άλμπουμ τους). Επομένως, δεν θα μπορούσαν να περάσουν και χωριστά την τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή στην πίστα και στα μπουζούκια, πριν την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων.

Στο πλευρό του Αργυρού η Αλεξάνδρα Νίκα στα μπουζούκια

Φορώντας, λοιπόν, ένα λευκό σατέν και κολλητό φόρεμα, με μακριά μανίκια και ζιβάγκο, η ίδια βρέθηκε δίπλα στην κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, και τον Χάρη Σιανίδη, και χόρεψε όλο το βράδυ με τα τραγούδια του καλού της.

Διαβάστε επίσης: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Εκείνη είναι 24 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα

Το εντυπωσιακό δώρο που της έκανε

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο μαζί εδώ και 3 μήνες και πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, προκειμένου να ξεφύγουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, είχε πει πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό και τα τρυφερά του αισθήματα για εκείνη με ένα κομψό δώρο, ένα εντυπωσιακό ρολόι, που σίγουρα η Αλεξάνδρα δεν θα το βγάλει από το χέρι της.

Να σημειώσουμε πως η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή σπούδαζε στην Καλιφόρνια και το 2022 ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Κανείς από τους 2, όμως, δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση αυτή γιατί την κρατούν όσο περισσότερο κρυφή γίνεται, για αυτό τον λόγο κιόλας δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στα social media!