Μέσα σε vintage κάμπριο αμάξι στο Beverly Hills - "Φωτιά" οι νέες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού & της Αλεξάνδρας Νίκα από την Αμερική

Δεν μπορούν να κρυφτούν πια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς τα τραγούδια του ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα και σε κάθε μαγαζί, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ όλα δείχνουν πως έχει βρει και τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής που ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Νίκα. Πρόκειται για γόνο οικογένειας με τις γνωστές επιχειρήσεις παραγωγής αλλαντικών σε όλη την Ελλάδα.

Η σχέση τους δεν έχει πολύ μεγάλο διάστημα που έγινε γνωστή, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν το δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το γεγονός πως οι αναρτήσεις τους είναι από τα ίδια μέρη, με τα ίδια πρόσωπα και σκηνικά, προδίδει την αλήθεια και όσο κι αν θέλουν δεν μπορούν να κρυφτούν (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους).

Οι νέες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα από την Αμερική

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκονται μαζί στην Αμερική για τις διακοπές του Πάσχα και οι φωτογραφίες τους από τα μέρη που επισκέπτονται δεν έχουν τελειωμό. Πήγαν μαζί σε αγώνα NBA, έκαναν βόλτα στους δρόμους του Hollywood και φωτογραφήθηκαν μέσα σε vintage κάμπριο αμάξι, κάνοντας τους fans να ζηλεύουν και παράλληλα να "λιώνουν".

Αλεξάνδρα Νίκα NBA

Αργυρός NBA

Αργυρός Hollywood

Ατγυρός Νίκα Αμερική

Αργυρός Αμερική

Η δήλωση του τραγουδιστή για τις σχέσεις του

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ Α Τετ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η οποία θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 16/4. Πριν από την προβολή της, όμως, κυκλοφόρησε το τρέιλερ.

Όπως φαίνεται, ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι άκρως αποκαλυπτικός και θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται πως: «Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους λέγαμε, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε», ας πούμε.

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο της οικογένειας. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια... Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου», ακούγεται να εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός -δείτε εδώ το δώρο που έκανε στην σύντροφό του.