«Το θέμα για μένα έχει...» - Νέο ξεκαθάρισμα από τον Αχιλλέα Μπέο για Στέφανο Κασσελάκη

Δηλώνει λάτρης του γυναικείου φύλου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Το θέμα για μένα έχει...» - Νέο ξεκαθάρισμα από τον Αχιλλέα Μπέο για Στέφανο Κασσελάκη

Την πρώτη του συνέντευξη ως δήμαρχος βόλου παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος μετά την επανεκλογή του, με τις ερωτήσεις για τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη να πέφτουν "βροχή" από τους δημοσιογράφους, ενώ αναφορά έκανε και το γυναικείο φύλο τονίζοντας ότι είναι λάτρης.

Οι δηλώσεις το Αχιλλέα Μπέου εγίναν έπειτα από την παρέμαβαση του Αρείου Πάγου σχετικά τις δηλώσεις του προς τον Στέφανο Κασσελάκη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την δημιουργία οικογένειας.

Το νέο ξεκαθάρισμα του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα.» είπε.

Δείτε επίσης:''Σάλος'' με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δήμαρχο Βόλου

«Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Αχιλλέα Μπέου για Κασσελάκη μέσω ανάρτησης

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά " παραγγελία" γιούς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.
Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Έχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών.» ανέφερε.
Δείτε εδώ την ανάρτηση: