Όσκαρ 2024: Πασίγνωστoς ηθοποιός εμφανίστηκε ολόγυμνος στην σκηνή για να δώσει το βραβείο στο "Poor Things"

Δείτε εδώ ποιος ήταν

NDP PHOTO

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο "Dolby Theatre" του Λος Άντζελες με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ. Ένας από τους μεγάλους νικητές εκείνης της βαριδιάς ήταν ο Γιώργος Λάνθιμος και τη ταινία του Poor Things, όπου κέρδισε και το όσκαρ για τα καλύτερα κοστούμια.

Όσκαρ: Γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός στην σκηνή

Ωστόσο κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε επάνω στην σκηνή, κατά την διάρκεια της απονομής. Συγκεκριμένα ο Τζίμι Κίμελ προλόγιζε την απονομή του Όσκαρ για την κατηγορία αυτή. Την στιγμή εκείνη ο ηθοποιός, Τζον Σίνα, εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή, κρατώντας ένα χαρτί μπροστά από τα επιμαχα σημεία.

Expand player

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί!

Η κίνηση αυτή αφορούσε τον ακτιβιστή και φωτογράφο Ρόμπερτ Οπέλ, ο οποίος το 1974 έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας την τελετή απονομής την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Στην συνέχεια έπαιξε το βίντεο με τις υποψηφιότητες, όπου μεγάλος νικητής ήταν φυσικά το "Poor Things"

Eπιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη Αμερικανίδας ηθοποιού τη βραδιά των Όσκαρ

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, που μας εντυπωσίασαν το βράδυ της απονομής έμελλε να γίνει και η πρώτη επίσημη εμφάνισης μιας αγαπημένης Αμερικανίδας ηθοποιού, που περιμένει το πρώτο της παιδάκι και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Βανέσα Αν Χάντζενς, η οποία σε πολύ λίγο θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η κούκλα ηθοποιός επέλεξε μάλιστα να φορέσει μαύρη τουαλέτα, η οποία τόνιζε το σημείο της κοιλιάς της, την οποία χάιδευε συνεχώς η γλυκιά εγκυμονούσα!

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2024: Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί