Όσκαρ 2024: Τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί!

Αυτές είναι οι πιο glam εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Gilbert Flores/Variety/ Getty Images/ Ideal Image
Photo by Gilbert Flores/Variety/ Getty Images/ Ideal Image

Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου, η απονομή των βραβείων Όσκαρ 2024, έριξε αυλαία και φέτος αφήνοντάς μας μια γλυκιά γεύση από το παλιό καλό Χόλιγουντ. Εκεί βρέθηκε και με μια πληθώρα λαμπερών πρωταγωνιστών, που ήταν υποψήφιοι, και όχι μόνο, οι οποίοι έδωσαν το δυναμικό τους παρών.

Η φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μαρτίου (ώρα Ελλάδας) στο «Dolby Theatre» στο Χόλιγουντ τα είχε όλα, χωρίς πολλές ανατροπές. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν, μεταξύ άλλων, οι ταινίες «Oppenheimer» και «Poor Things» ενώ δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που συμπληρώθηκαν από υπέροχα beauty looks γράφοντας για μια ακόμη χρονιά τη δική τους ιστορία. Εμείς βρήκαμε τα πιο λαμπερά που πραγματικά ξεχώρισαν στη φετινή απονομή. (δες και τη Margot Robbie που έδωσε ξανά ζωή στο signature Barbie look & έκλεψε τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες 2024)

Τα 5 καλύτερα & πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί της φετινής απονομής των Όσκαρ 2024

Η Babrie της μεγάλης οθόνης (aka Margot Robbie) επίλεξε για τη μεγάλη βραδιά μια μάξι δημιουργία Versace, την οποία συνδύασε μοναδικά με ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της και ένα λαμπερό μακιγιάζ σε γήινους διακριτικούς τόνους, που χάρισε μια μίνιμαλ πινελιά το glam look της.

beauty look margot robbie oscar 2024
Photo by Mike Coppola/Getty Images/Ideal Image

H υπέροχη μαύρη μάξι δημιουργία δια χειρός Tamara Ralph, που προτίμησε η λατίνα ηθοποιός, Eva Longoria, έστρεψε κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα πάνω της. Ιδανικός συνδυασμός; Το αγαπημένο της bronze makeup look που τόνιζε την υπέροχη επιδερμίδα της, το οποίο συμπλήρωσε με ένα sleek εφέ για τα μαλλιά της.

beauty look eva longora oscar 2024
Photo by Arturo Holmes/Getty Images/ Ideal Image

Η Emma Stone, που ήταν και η νικήτρια της βραδιάς, προτίμησε μια μάξι έξωμη δημιουργία του Οίκου Louis Vuitton που έδεσε τέλεια με ένα μακιγιάζ με λάμψεις σε σημεία-κλειδί του προσώπου της και μια ανεπαίσθητη λεπτή γραμμή από ένα καφέ eyeliner που τόνιζε το βλέμμα της.

beauty look emma stone oscar 2024
Photo by Mike Coppola/Getty Images/ Ideal Image

Η υποψήφια για β γυναικείο ρόλο, Emily Blunt, με δημιουργία Schiaparelli και κοσμήματα Tiffany & Co επίλεξε ένα ζεστό μακιγιάζ τονίζοντας βλέφαρα και ζυγωματικά με μπρονζέ αποχρώσεις, που ανέδειξαν μοναδικά την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Highlight του beauty look ήταν το ψηλό σινιόν που έκανε την εμφάνισή της ακόμη πιο λαμπερή.

beauty look emily blunt oscar 2024
Christina House / Getty Images/ Ideal Image

Η εμφάνιση της Kirsten Dunst ήταν ίσως η πιο χολιγουντιανή. Η κούκλα ηθοποιός επίλεξε για τη φετινή απονομή των Όσκαρ μια λευκή δημιουργία του Οίκου Gucci και κοσμήματα Fred Leighton, που συμπλήρωσε με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το φλογερό κόκκινο κραγιόν για τα χείλη της. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ολοκλήρωσε με ένα ανάλαφρο wavy εφέ με χωρίστρα στο πλάι.

beauty look Kirsten Dunst oscar 2024
Photo by John Shearer/WireImage/ Getty Images/ Ideal Image