Χρυσές Σφαίρες 2024: H Margot Robbie δίνει ξανά ζωή στο signature Barbie look & κλέβει τις εντυπώσεις!

Η κούκλα ηθοποιός ξεχώρισε στη βραδιά των φετινών «Golden Globes»

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Monica Schipper/ Getty Images/ Ideal Image
Photo by Monica Schipper/ Getty Images/ Ideal Image

H φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες 2024 που έγινε πρόσφατα στο Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills της Καλιφόρνια στέφηκε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία. Την 81η διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές σταρ από τον πλανήτη του Χόλιγουυντ, οι οποίες κυριολεκτικά έλαμψαν πάνω στο κόκκινο χαλί.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε την πανέμορφη ηθοποιό, Margot Robbie, που έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Barbie». H κούκλα Margot επίλεξε για την εντυπωσιακή της εμφάνιση μια υπέροχη μάξι ροζ δημιουργία Armani Privé, συμπληρώνοντάς τη με ένα matchy matchy beauty look, το οποίο παρέπεμπε σε μία κούκλα Superstar Barbie του 1977. (δες και το beauty look της Jennifer Lopez επαναφέρει το old hollywood glam στις φετινές Χρυσές Σφαίρες)

Η Margot Robbie με signature barbie look έκανε το δικό της statement!

Για τη σημαντική αυτή βραδιά, για την οποία ήταν και υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «Babrie» η λαμπερή ηθοποιός υιοθέτησε ένα barbie look, που έστρεψε όλα τα φλας πάνω της, ως μια από πιο καλοντυμένες σταρ της απονομής. Θυμίζουμε ότι οι εισπράξεις από την ταινία «Babrie» συγκέντρωσαν 1,4 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

margot_robbie_goldenglobes_beautylook
Photo by Tommaso Boddi// Getty Images/ Ideal Image

Πως σέταρε το look της

Με πηγή έμπνευσης από την ταινία «Barbie», η πανέμορφη πρωταγωνίστρια, υιοθέτησε ένα matchy matchy beauty look, το οποίο θύμιζε την κούκλα Superstar Barbie του 1977. Εντυπωσιακή με ξανθά, μακριά κυματιστά μαλλιά και λαμπερό μακιγιάζ σε ροδακινί τόνους, η ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει μοναδικά την υπέροχη ροζ δημιουργία Armani Privé με το μακιγιάζ με το hair-look της.

Στοιχείο-κλειδί για το beauty look της ήταν η φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα ης, η οποία συμπληρώθηκε μοναδικά από γήινους ροδακινί τόνους σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη βγάζοντας ένα διακριτικό αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Highlight του μακιγιάζ της ήταν τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια της, που έγιναν και το τέλειο κάδρο για το υπέροχο μακιγιάζ της. Τελική πινελιά; Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της, με χωρίστρα στη μέση που έπεφταν τέλεια κάτω από τους ώμους της όπως ακριβώς της δημοφιλούς κούκλας Barbie.