Golden Globes 2024: H Jennifer Lopez επαναφέρει το old hollywood glam σε μακιγιάζ & μαλλιά!

Δες το εντυπωσιακό της beauty look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών 2024 άνοιξε και επίσημα τη Season Award μέσα από μια λαμπερή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 07 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton hotel.

Εκεί έδωσαν το παρών τους μερικοί από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Μια από αυτές ήταν και η πανέμορφη Λατίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Lopez, η οποία έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή δημιουργία που επίλεξε, την οποία φυσικά συνδύασε με το κατάλληλο μακιγιάζ και το ανάλογο hair-look που θύμιζε κάτι από παλιό Χόλιγουντ.
(δες και την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη)

H Jennifer Lopez με αέρα old hollywood glam στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Η κούκλα JLo επίλεξε μια μάξι ροζ δημιουργία Nicole + Felicia couture, η οποία ήταν στολισμένη με εντυπωσιακά λουλούδια στα μανίκια, που έδιναν απίστευτη κίνηση στο σύνολό της. Την υπέροχη αυτή δημιουργία συμπλήρωσε μοναδικά με ένα ροζ μακιγιάζ σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη, που ολοκλήρωσε με υπέροχες vagues με χωρίστρα στη μέση.


Πως να το υιοθετήσεις

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο beauty look φρόντισε να δημιουργήσεις μια καλή βάση, που θα αναδείξει τους συγκεκριμένους τόνους σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά. Ξεκίνα λοιπόν εφαρμόζοντας ένα υγρό makeup σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό για να δώσεις κάλυψη και ομοιομορφία στο πρόσωπό σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρα μια σκιά σε ροζ απόχρωση συμπληρώνοντας το μακιγιάζ στα μάτια με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Μόλις τελειώσεις πέρασε μερικές πινελιές από ένα ροζ ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό ροζ lipgloss.

Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με ένα ψαλίδι για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις αυτό το στιλιζαρισμένο wavy εφέ. Μόλις ολοκληρώσεις ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών για κράτημα και διάρκεια και εφάρμοσε μια ιδέα από ένα σέρουμ για να τιθασεύσεις φύτρες και τριχούλες που πετάνε.