Jennifer Lopez: Η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη!

Δες ποιά είναι και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Είναι αναμφισβήτητο ότι όσο περνούν τα χρόνια η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Jennifer Lopez δείχνει να είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ αψηφώντας τους νόμους της γήρανσης. (δες και την αγαπημένη μάσκα προσώπου της 51χρονης Jennifer Garner για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα)

Η ίδια θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στο καλό της DNA, το οποίο το κληρονόμησε από τη μητέρα της αλλά και στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία με υψηλό δείκτη SPF από νεαρή ηλικία. Φυσικά εκτός από αυτά σημαντικό ρόλο παίζει και η συστηματική ρουτίνα ομορφιάς της, την οποία ακολουθεί ευλαβικά χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα προϊόντα φροντίδας, που δεν αλλάζει με τίποτα.

Jennifer Lopez: Ποιά είναι η αγαπημένη της κρέμα προσώπου που της κρύβει 10 χρόνια;

Η αγαπημένη JLo φαίνεται ότι έχει καλά κρυμμένα μυστικά στη φαρέτρα της ομορφιάς της. Ένα από αυτά είναι και η κρέμα ημέρας που εφαρμόζει πάνω από μια δεκαετία περίπου. Ποιά είναι αυτή; Η κρέμα ημέρας Dr Hauschka Rose Day Cream, που κοστίζει μόλις 20,20 ευρώ. Μάλιστα ρίχνοντας μια ματιά στις αμέτρητες κριτικές πέντε αστέρων, που έχει συγκεντρώσει αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ίδια επιλέγει πάντα τα καλύτερα για την επιδερμίδα της, τα οποία φυσικά ξεχωρίζουν και στην κατηγορία τους.

Μάθε περισσότερα για την αγαπημένη κρέμα της JLo

Με εκχυλίσματα από ροδοπέταλα, βούτυρο καριτέ, κερί τριαντάφυλλου, λάδι αβοκάντο, βαλσαμόχορτο και ρίζα αλθαίας η κρέμα Dr Hauschka Rose Day Cream είναι ιδανική για να προσφέρει ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα φροντίζει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή.

drhauschka

Τα πολύτιμα συστατικά της εκτός από σούπερ θρέψη προστατεύουν από τις εξωτερικές επιδράσεις, ενώ ενισχύουν την επιδερμίδα αποτρέποντας την ξηρότητα. Η ανάλαφρη σύνθεσή της απορροφάται εύκολα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλου πάνω στο πρόσωπό σου.

Το how to της εφαρμογής

Άπλωσέ τη κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο με ταμποναριστές ανοδικές κινήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ.