Jennifer Garner: Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκα προσώπου της 51χρονης σταρ για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Πίσω από την όμορφη και φωτεινή επιδερμίδας της δημοφιλούς ηθοποιού, Jennifer Garner, κρύβεται μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστία φροντίδας, η οποία συμπληρώνεται ιδανικά από την ενυδατική μάσκα προσώπου της Neutrogena, όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια. (μάθε και πότε πρέπει να γίνεται o καθαρισμός & ποια προϊόντα είναι ιδανικά για τον τύπο της επιδερμίδας σου)

Συγκεκριμένα, η 51χρονη σταρ, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι το μυστικό της για ένα καλά ενυδατωμένο πρόσωπο που σφύζει από υγεία και λάμψη κρύβεται στην Hydro Boost Hydrogel Mask της Neutrogena.

Η Jennifer Garner αποκαλύπτει την αγαπημένη μάσκα προσώπου της για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα

«Πραγματικά λατρεύω τη μάσκα Hydro Boost Hydrogel Mask της Neutrogena γιατί ενισχύει τη ρουτίνα ομορφιάς μου, ενώ ακόμη είναι σούπερ ενυδατική και καταπραϋντική αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα μου. Tην εφαρμόζω πάντα σε καθαρό πρόσωπο και λίγο πριν χρησιμοποιήσω την ενυδατική μου κρέμα», λέει χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή σταρ.

jennifer_garner
Shutterstock

Θυμίζουμε ότι η Jennifer Garner ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, Ben Affleck από το 2005 έως το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και πρέσβειρα της Neutrogena, χρησιμοποιώντας και άλλα προϊόντα από το brand για την καθημερινή της φροντίδα, τα οποία από ό,τι λέει η ίδια δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Λίγα λόγια για τη Hydro Boost Hydrogel Mask της Neutrogena

Η μάσκα προσώπου αναδόμησης, Neutrogena Hydro Boost Hydrogel, προσφέρει αποδεδειγμένα εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με προηγμένη σύνθεση από 100% υδρογέλη και εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, απλώνεται εύκολα στο πρόσωπο αγκαλιάζοντάς το σαν δεύτερο δέρμα.

neutrogena_facemask

Σημείωσε ότι θα χρειαστείς να την αφήσεις να δράσει για περίπου 15 λεπτά σε καθαρό πρόσωπο, ενώ τα ευεργετικά οφέλη της ισοδυναμούν με εκείνα ενός ενυδατικού σέρουμ προσώπου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες καθώς χαρίζει μια αναζωογονημένη και ενυδατωμένη όψη γεμάτη ζωντάνια και λάμψη.