Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο!

Ήταν μαζί της πασίγνωστη ηθοποιός! Βόμβα!

Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν για την Ζωή Λάσκαρη! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά για τη ζωή της και για άλλους μεγάλους σταρ της «παλιάς Αθήνας» ενώ διηγήθηκε και το πώς η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να την σκοτώσει!

Expand player

Διαβάστε όσα δήλωσε η Ελένη Ανουσάκη για συναδέλφους της:

Ζωή Λάσκαρη: «Καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Θυμάμαι μια μέρα που πήγαμε βόλτα στο Σούνιο με το αυτοκίνητό της. Οδηγούσε πολύ γρήγορα, παραλίγο να με σκοτώσει».

Μελίνα Μερκούρη: «Έλεγε στις ηθοποιούς “βγάλτε τα πατσουλιά που φοράτε”. Η Μελίνα ήταν αδερφική μου φίλη. Ήθελε να είσαι πάντα πολύ καλά ντυμένη, με ωραία χρώματα και καθαρά χέρια και μαλλιά».

Δημήτρης Χορν: «Οικογενειακός μας φίλος, αγαπούσε την καθαριότητα. “Δεν μπαίνει μέσα στο θέατρο άνθρωπος χωρίς αποσμητικό”, έλεγε στις πρόβες».

Άννα Συνοδινού: «Μελετούσε τα λόγια της μέσα στο λεωφορείο. Νόμιζαν ότι μιλάει μόνη της και εκείνη πρόβαρε τον ρόλο της. Σπουδαία γυναίκα».

Έχετε δει αλήθεια πόσα λεφτά έβγαζε;

Ζωή Λάσκαρη: Τον πατέρα της τον δολοφόνησαν! Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει"...

Τον πατέρα της Ζωής Λάσκαρη τον δολοφόνησαν στον πόλεμο. Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει", καθώς της είχε στοιχίσει που δεν τον γνώρισε.

Η ηθοποιός δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ωστόσο πάντα μιλούσε για εκείνον με τα πιο όμορφα και "ζεστά" λόγια.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν η μοναχοκόρη του βασιλόφρονα στρατιωτικού Δημητρίου Κουρούκλη, ο οποίος σκοτώθηκε από άνδρες του ΕΛΑΣ το 1943, κατά την διάρκεια της Κατοχής, ενώ και η μητέρα της υπήρξε θύμα των κομμουνιστών, κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Η ίδια είχε βρεθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και με τα λόγια της τους είχε συγκινήσει.

Δείτε το πρόσωπο του πατέρα της εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη! Το κοινό στοιχείο που είχαν Κουτουμάνος - Λυκουρέζος! Δεν το γνώριζε κανείς...

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr