Ώρες αγωνίας στο Μπρούσκο: Η Μελίνα γεννάει πρόωρα!

Με απίστευτες εξελίξεις έρχεται το Μπρούσκο, και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας τις αποκαλύψει πρώτο! Μην περιμένετε...μπορείτε να διαβάσετε πρώτοι την συνέχεια της αγαπημένης σειράς πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Πηγή μας φυσικά το περιοδικό "TV24"...

Από την Μαρία Μεταξητινού.

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα. μετά τη λύση της παρεξήγησης με τον Μαθταίο, τα ξαναμαζεύουν και επιστρέφουν στην Κύπρο. Η ζωή τους έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό και όσο περνούν οι μέρες γίνονται όλο και πιο ευτυχισμένοι περιμένοντας το μωρό τους ή τα μωρά τους, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν ούτε το φύλο ούτε αν είναι ένα ή δύο μωρά.
Η Μελίνα έχει κλείσει τον όγδοο μήνα και η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά, ο δε Αχιλλέας αισθάνεται πιο ερωτευμένος από πότε μαζί της. Μια μέρα πριν τα γενέθλια του Αχιλλέα, η Μελίνα θέλει να του κάνει έκπληξη και αρχίζει να κάνει ένα σωρό ετοιμασίες στο σπίτι. Κρεμάει μπαλόνια, φωνάζει τη Δήμητρα να τη βοηθήσει για να κάνουν αρκετά φαγητά και γλυκά για όλη την οικογένεια που θα έρθει για να κάνουν μαζί τα γενέθλια του άντρα της. Ωστόσο, κατά τύχη ο Αχιλλέας το ανακαλύπτει, αλλά δεν λέει κάτι για να μην τη στενοχωρήσει. Ομως ετοιμάζει κι αυτός μια έκπληξη στη Μελίνα πριν. Την παίρνει και πάνε κάπου μόνοι τους, για να είναι μόνο οι δυο τους όταν θα σβήνει τα κεράκια του και για άλλη μια φορά να της πει πόσο την αγαπάει.

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα! Την αποχωρίζεται μια για πάντα…

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πάει στο σπίτι όπου τους περιμένουν όλοι για να κάνουν την έκπληξη του Αχιλλέα. Ο Ματθαίος ανοίγει σαμπάνια και λέει: «Πίνουμε όλοι εκτός από τη Μελίνα», αλλά η Δήμητρα επεμβαίνει και λέει: «Ναι, αλλά η Μελίνα θα κάνει πρόποση». Η Μελίνα ντρέπεται δεν μπορεί να το κάνει, αλλά την πιέζουν να πει δυο λόγια για τον άντρα της, ενώ ο Αχιλλέας επίσης θέλει να την ακούσει. Ετσι η Μελίνα αποφασίζει να κάνει πρόποση: «Λοιπόν... Αχιλλέα, είσαι ο έρωτας της ζωής μου και πάντα θα είσαι... τα φετινά σου γενέθλια θα τα θυμάμαι για πάντα, γιατί περίπου σε ένα μήνα θα έρθει στον κόσμο το μωρό μας».
Δεν προλαβαίνει όμως να ολοκληρώσει το λόγο της και πιάνει την κοιλιά της, ενώ κάνει αμέσως μια γκριμάτσα πόνου. Ο Αχιλλέας μόλις το βλέπει τρελαίνεται: «Αγάπη μου, τι έγινε;», λέει τρομαγμένος.
Η Μελίνα συνεχίζει να πονάει και ουρλιάζει: «Α! Πονάω! Νομίζω ότι γεννάω!». Ο Αχιλλέας είναι έτοιμος να λιποθυμήσει: «Γεννάς;», λέει μένοντας άναυδος και ταραγμένος.
Η Μελίνα συνεχίζει να πονάει και να φωνάζει: «Γεννάω!». Αμέσως τη μεταφέρουν στην κλινική... Θα πάνε όλα καλά μέχρι τέλος; Η Μελίνα είναι στον όγδοο, σε έναν από τους πιο δύσκολους μήνες για μια έγκυο και το μωρό της. Αραγε θα τα καταφέρει;

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: Απαγωγή σοκ στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Κλέβουν το μωρό της Ελισάβετ – Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και διάλογοι φωτιά!



Δείτε ακόμη: Ραγισμένες καρδιές: Σε κατάσταση σοκ ο Τζιχάν – Η Ντιλαβά κλέβει την περιουσία του! Αποκλειστικές φωτογραφίες..



Δείτε ακόμη: 9 μήνες: Ομολογία σοκ! «Εγώ είμαι ο πατέρας σου!» – Πήγε να λιποθυμήσει η Έλσα…