Elif: Η Αρζού πάει σε δίκη τη Μελέκ! Εξέλιξη “βόμβα”

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Εξέλιξη "βόμβα" στην Elif καθώς η Αρζού πάει σε δίκη τη Μελέκ. Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Star. Τα νέα επεισόδια αναμένεται κυριολεκτικά να μας καθηλώσουν με τα όσα θα παρακολουθήσουμε σε αυτά.

Η Σιταρέ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τον Σελίμ να χωρίσει με τη Ζεϊνέπ. Κι ενώ στην αρχή δείχνει να τα καταφέρνει, στη συνέχεια το αγαπημένο ζευγάρι τα βρίσκει ξανά. Στο μεταξύ γίνεται η δίκη της Μελέκ για την παραίτηση από το εργαστήριο, ενώ η Αρζού αποκτά ακόμη έναν εχθρό. Αυτή τη φορά είναι ο ίδιος της ο άντρας!

Expand player

Η μητέρα της Λεϊλά θέλει να γνωρίσει η κόρη της τον Ονούρ, τον γιο του παλιού της φίλου. Η Σιταρέ λαμβάνει λουλούδια από τον Ερκούτ με ένα απειλητικό σημείωμα και τα πετάει πριν τα δει κανείς από την οικογένεια. Η Λεϊλά καταλαβαίνει τις προθέσεις της μητέρας της και της λέει πως δεν πρόκειται το σχέδιό της να πετύχει. Ο Ουμίτ νιώθει άσχημα μετά τον καφέ που ήπιε.

Η Αρζού έρχεται και τον κοιτάζει με θυμό: «Πράγματι φαίνεσαι άσχημα! Ομως, όπως είπες κι εσύ, ο καθένας είναι μόνος του», του λέει με νόημα και φεύγει. Η Λεϊλά καλεί τον Ονούρ και τη μητέρα του, τη Νουριγιέ, στο σπίτι της. Ο Ερκούτ στέλνει ένα μήνυμα στη Ζεϊνέπ, λέγοντάς της πως πρέπει να μιλήσουν για τη Σιταρέ και τον Σελίμ.

Η Γκοντζά δείχνει στον Ουμίτ ένα μπουκαλάκι με δηλητήριο και του λέει πως το βρήκε στα πράγματα της Αρζού. Ο Ουμίτ σοκάρεται στην ιδέα πως η γυναίκα του προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Πέφτει στην παγίδα της Γκοντζά και τη σταματάει πριν φύγει. Το σχέδιό της έχει πετύχει. Ο Ουμίτ δίνει στην Αρζού το φάρμακό της και κάνει σαν να μην ξέρει τίποτα για το δηλητήριο.

Η Αρζού όμως αυτή τη φορά είναι αθώα. Ο Ερκούτ περιμένει τη Ζεϊνέπ αλλά εμφανίζεται ο Σελίμ. Αρχίζουν να μιλάνε αλλά καταλήγουν να πλακώνονται στο ξύλο. Ο Ερκούτ επιστρέφει στο γραφείο του με αίματα. «Θα σε τελειώσω», μονολογεί για τον Σελίμ. Από την άλλη ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και να της πει την αλήθεια για τη Σιταρέ, αλλά η τελευταία για να το αποτρέψει όλο αυτό κόβει επίτηδες το χέρι της και βάζει τις φωνές. Ετσι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ διακόπτουν την κουβέντα τους και μεταφέρουν τη Σιταρέ στο νοσοκομείο. Ο Ουμίτ βρίσκει την Γκοντζά και της λέει: «Κοίτα πώς καταντήσαμε! Λοιπόν, το αποφάσισα! Θα είμαι δίπλα σου», και εκείνη ικανοποιείται.

Ο Σελίμ φέρνει τη Σιταρέ σπίτι. Εκείνη του λέει πως είναι ωραίο να τη νοιάζονται μετά από τόσα χρόνια και πως αν η οικογένεια ήξερε την αλήθεια για εκείνη, θα τη μισούσαν. Η γιορτή στο σχολείο έχει επιτυχία και η δασκάλα της Ελίφ δίνει συγχαρητήρια στη Μελέκ για την κόρη που έχει μεγαλώσει, ωστόσο σοκαριστικά είναι τα νέα και με την εγκυμοσύνη της Αρζού. Θα πάθετε σοκ

Ο καβγάς Ερκούτ και Σιταρέ

Η Σιταρέ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και του λέει πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή που της ανέθεσε. Ο Ερκούτ απειλεί να καλέσει τον Βεντάτ και να του αποκαλύψει πού βρίσκεται. Η Σιταρέ τον απειλεί και εκείνη: «Αν το κάνεις θα σε καταγγείλω κι εγώ! Πώς θα αντιδράσει άραγε η αστυνομία αν τους δώσω το πακέτο με τα ναρκωτικά που μου ζήτησες να πουλήσω;».

Ο Ερκούτ της απαντάει πως είναι ο απλά ο λόγος της απέναντι στον δικό του και δεν θα καταφέρει τίποτα: «Δουλεύεις στη νύχτα σ’ ένα τελευταίο μαγαζί και εγώ είμαι επιχειρηματίας! Αραγε ποιον θα πιστέψουν ότι λέει την αλήθεια;», της απαντάει και της δίνει πάλι το πακέτο ζητώντας της να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του για να πάρουν τα βιβλία που θα δωρίσει στη σχολική βιβλιοθήκη. Ο Ονούρ προσπαθεί να πλησιάσει τη Λεϊλά αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Λεϊλά βλέπει τη Μελέκ και τον Γιουσούφ μαζί με την Ελίφ και νιώθει θλίψη γιατί έχουν την εικόνα μιας οικογένειας.

Το σατανικό σχέδιο της Σιταρέ

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ξυπνάνε χαρούμενοι και η Σιταρέ ζηλεύει. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα ρούχα που της έραψε η Μελέκ, πληρώνει και φεύγει. Στο δρόμο τα πετάει στα σκουπίδια. Η Γκοντζά ετοιμάζει το πρωινό του Ουμίτ. Η Αρζού αποφασίζει να του πάει εκείνη τον δίσκο και ο Ουμίτ δεν ξέρει τι να σκεφθεί όταν τη βλέπει. Φοβάται ότι προσπαθεί ξανά να τον δηλητηριάσει. Αρνείται να φάει και να πιεί οτιδήποτε έχει αγγίξει η Αρζού και εκείνη πιστεύει πως φέρεται έτσι επειδή δεν την έχει συγχωρέσει ακόμα. Η Γκοντζά μιλάει στο τηλέφωνο με την Ασουμάν και της λέει πως ο Ουμίτ έχει συμμαχήσει μαζί της.

Παράλληλα της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα συμβόλαιο για εκείνη ώστε όταν χωρίσουν με τον Ερκούτ, να μην μπορεί να την απολύσει. Ο Ουμίτ δίνει κάποια έγγραφα στην Αρζού και της λέει πως το μισό κτήμα του ανήκει. Η Αρζού σοκάρεται όταν το ακούει: «Δεν κατάλαβα; Τι είναι αυτά που λες; Από πού κι ως πού είναι το μισό δικό σου;», και εκείνος της απαντάει:

«Αποκτήθηκε μετά τον γάμο μας, οπότε βάσει νόμου το μισό μού ανήκει». Η Σιταρέ δεν χαίρεται καθόλου για τη βραδιά που σχεδιάζουν να περάσουν μαζί ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους εμποδίσει. Ετσι φεύγει από το σπίτι και στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο πρώην άντρας της την ακολουθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτό που θέλει είναι να κρατήσει μακριά τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ.

Ο Ονούρ στέλνει λουλούδια στη Λεϊλά και τα δέχεται η μητέρα της, η οποία πιστεύει πως η κόρη της πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά της απαντάει: «Προτιμώ να πεθάνω αν δεν έχω τον Γιουσούφ». Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως πρέπει να πάρει τη Σιταρέ, γι' αυτό θα συναντηθούν μισή ώρα αργότερα. Στην επιστροφή η Σιταρέ κάνει πως δήθεν ζαλίζεται και ο Σελίμ σταματάει το αμάξι. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία και σκάει το λάστιχο.

Ετσι μένουν στη μέση του πουθενά και χωρίς σήμα στο κινητό! Το πρωί τούς βρίσκει η αστυνομία, ενώ η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη περιμένοντας τον Σελίμ! Οταν επιστρέφουν σπίτι, η Αλιγέ ανακουφίζεται αλλά η Ζεϊνέπ εξακολουθεί να είναι θυμωμένη.

Η Μελέκ επιστρέφει στο εργαστήρι

Είναι η μέρα της δίκης της Μελέκ. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ πιστεύουν πως δεν θα έχει δικηγόρο επειδή δεν έχει χρήματα. Η εμφάνιση του Γιουσούφ ως δικηγόρος τούς αφήνει άφωνους. Η Αρζού έχει εμπιστοσύνη στον δικηγόρο της. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δοκιμάζουν μια δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη όταν βλέπουν τις εργάτριες από το εργαστήρι στο δικαστήριο.

Οι εργάτριες υπερασπίζονται τη Μελέκ και ο Γιουσούφ στριμώχνει άσχημα την Αρζού και τον Τζεβαχίρ. Αν και στην αρχή η δίκη φαινόταν χαμένη, η κατάσταση ανατρέπεται υπέρ της Μελέκ. Ο δικαστής ορίζει τη δίκη για τον επόμενο μήνα. Η σχέση της Μελέκ και του Γιουσούφ κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο οικεία. Η Αρζού απολύει τις εργάτριες που υπερασπίστηκαν τη Μελέκ στη δίκη.

Η Μπαχριγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ: «Χάρηκες που εξαιτίας σου τα κορίτσια, η Σουνά και η Αϊσέλ, έμειναν χωρίς δουλειά; Απολύθηκαν επειδή ήρθαν να σε υπερασπιστούν». Ο Τζεβαχίρ φοβάται πως θα χάσει το εργάστηριο και αποφασίζει να μιλήσει με τον Γιουσούφ μιας και τα σατανικά σχέδια της Αρζού δεν είναι για εκείνον. Η Ελίφ και ο Ταϊλάν καταλαβαίνουν πως κάτι απασχολεί τη δασκάλα τους και εκείνη τους λέει πως πήρε μετάθεση για άλλο σχολείο και σύντομα θα πρέπει να φύγει. Η Αϊσέλ και η Σουνά χαιρετούν τις συναδέλφους τους αλλά ο Τζεβαχίρ τις εμπόδίσει να φύγουν καθώς θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Αρζού τις απέλυσε. Τους ζητάει να μείνουν αλλά η Αρζού επεμβαίνει. Τα κορίτσια του λένε πως έτσι και άλλιως θέλουν να φύγουν: «Η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από κάθε δουλειά! Δεν είχαμε σκοπό να μείνουμε».

Η Ζεϊνέπ είναι ακόμη θυμωμένη με τον άντρα της επειδή ο Σελίμ έλειψε μια ολόκληρη νύχτα, τη νύχτα μάλιστα που είχαν κανονίσει να δειπνήσουν οι δυο τους. Η Ιντζί και η Ελίφ ακούνε τον καβγά τους και αποφασίζουν να τους ετοιμάσουν μια έκπληξη για να χαρούν. Η Ασουμάν βάζει τον Ερκούτ να υπογράψει το έγγραφο που της έφτιαξε η Γκοντζά, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ διασκεδάζουν με την έκπληξη της Ελίφ και της Ιντζί. Η Μελέκ νιώθει ενοχές για όσα της είπε η Μπαχριγιέ και την επόμενη μέρα επιστρέφει στο εργαστήρι: «Εντάξει, κέρδισες! Φέρε πίσω τα κορίτσια», λέει στην Αρζού.

Η Ελίφ λέει στον Γιουσούφ πως η μητέρα της γύρισε στη δουλειά και εκείνος εισβάλει στο εργαστήρι και παίρνει μαζί του τη Μελέκ λέγοντας στην Αρζού πως θα τα πουν στο δικαστήριο. Ενώ οι δυο τους τσακώνονται, η Αρζού του λέει: «Τώρα κατάλαβα γιατί την υπερασπίζεσαι! Είσαι ερωτευμένος μαζί της», αλλά εκείνος φεύγει. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τις πράξεις της Αρζού…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Elif: Πυροβολούν την Αρζού - Καρέ καρέ η τραγική επίθεση

Σοκ στην Elif: Η Αρζού απαγάγει την Ελίφ και την βασανίζει

TAGS