Άγριες Μέλισσες 16/11: Συγκλονίζει το Διαφάνι η εξαφάνιση του Στέργιου

Όλες οι εξελίξεις!

Σοκάρουν οι εξελίξεις που έδειξε το Πρωινό στο σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, με την εξαφάνιση του μικρού Στέργιου από το Διαφάνι να συγκλονίζει το χωριό.

Η αποφυλάκιση της Ελένης και η επιστροφή της στο χωριό ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οργή στην οικογένεια των Σεβαστών. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Λάμπρος νιώθει ανακούφιση που η Ελένη είναι επιτέλους ελεύθερη ωστόσο έχει κάποια ερωτηματικά που τον βασανίζουν σχετικά με τα όσα πέρασε η αγαπημένη του στην φυλακή .

Expand player

Στο αρχοντικό της οικογένειας των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός, ένταση και οργή για την Ελένη που είναι ελεύθερη και κυκλοφορεί στο χωριό. Η Ασημίνα νιώθει χαρά και ικανοποίηση που δόθηκε χάρη στην αδελφή της και επιτέλους επέστρεψε η Ελένη στο Διαφάνι. Ο Δούκας με τον Μελέτη συναντούν την Ελένη και της θέτουν τελεσίγραφο και της ζητούν να φύγει από το χωριό δίνοντας της μία διορία λίγων ωρών. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη αρνείται και ξεσπά ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Δείτε εδώ ποια πεθαίνει.

Μία εξαφάνιση μυστήριο θα συγκλονίσει το Διαφάνι, όταν θα χαθεί ο μικρός Σέργιος Σεβαστός. Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα εξαφανιστεί με τους Σεβαστούς να φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν την Ελένη ως υπαίτια για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Βέβαια, η Λενιώ σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη εξαφάνιση ωστόσο θα προσπαθήσει να βοηθήσει στον εντοπισμό για την εύρεση του παιδιού.

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες καθώς μία είδηση που θα μάθει ο μικρός Σέργιος για την Ελένη θα τον κάνει να εξαφανιστεί από το χωριό και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο να νομίζουν πως έχασαν το παιδί τους.

Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Την ίδια ώρα ο μικρός Σέργιος φοβάται και δεν θέλει να δει την θεία του με τα spoilers να θέλουν τον μικρό να εξαφανίζεται από το Διαφάνι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Φαίης Σκορδά αφού πέρασε κορωνοϊό

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους