Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους

Το spoiler που τάραξε μέχρι και τη Φαίη Σκορδά

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους
TV24 16.11.2020 15:22
Από Youweekly Team

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες καθώς μία είδηση που θα μάθει ο μικρός Σέργιος για την Ελένη θα τον κάνει να εξαφανιστεί από το χωριό και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο να νομίζουν πως έχασαν το παιδί τους.

Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο; Δείτε εδώ ποια πεθαίνει.

Την ίδια ώρα ο μικρός Σέργιος φοβάται και δεν θέλει να δει την θεία του με τα spoilers να θέλουν τον μικρό να εξαφανίζεται από το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Δυνατό spoiler από τον Μελέτη - Με την Πηνελόπη δεν...

Στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το περιοδικό Τηλέραμα μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» προδίδοντας αρκετά spoiler για αυτόν και την Πηνελόπη. Μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη καθώς και την δίδυμο αδερφό του Γεροντιδάκη!

Έχουμε δει τη σκληρή πλευρά του Μελέτη, αλλά και την ευαίσθητη. Εσείς μπορείτε να τον δικαιολογήσετε;

Μιλάμε για έναν ακραίο χαρακτήρα. Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι η δοτικότητα που έχει στα πράγματα, είτε αυτό μεταφράζεται σε ένα πρόσωπο, όπως της Πηνελόπης, του Δούκα ή του Κωνσταντή, είτε σε αυτό που λέμε οικογένεια. Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, προστάτης. Αυτό έχει μάθει να κάνει τόσα χρόνια. Είναι ένας μπλοκαρισμένος άνθρωπος, του οποίου δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τα συναισθήματα την ώρα που πράττει, ίσως δεν μπορεί να τα δείξει κιόλας. Είναι άγουρα, είναι ζωώδη.

Τι σας ιντριγκάρει στον ρόλο του;

Ότι δεν καταλαβαίνεις τι σκέφτεται! Ο Μελέτης δεν είναι καλός στα λόγια. Το συναίσθημά του βγαίνει χωρίς να μιλάει, στα μάτια του.

Θα μπορέσει ο Μελέτης να ξεπεράσει ποτέ τον έρωτά του για την Πηνελόπη;

Σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι λίγο έρμαιο των καταστάσεων. Με την Πηνελόπη υπάρχει μια αγάπη, ένας έρωτας, ένα δέσιμο πολλών χρόνων. Είναι μια σχέση που δύσκολα διακόπτεται, τουλάχιστον συναισθηματικά. Σε σαρκικό επίπεδο, σαφώς μπορεί να διακοπεί, αλλά τα βλέμματα, το συναίσθημα, η αμηχανία, όλα αυτά θα υπάρχουν.

Θέλετε να τον δείτε στο τέλος να πληρώνει για τις αμαρτίες του;

Όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε μια κοινωνία θέλουμε το άδικο να πληρώνεται, δυστυχώς όμως η κοινωνία μας δεν είναι έτσι. Ο κόσμος μας δεν είναι μάλλον αυτός που θα θέλαμε και πολλές φορές οι υπεύθυνοι διαφόρων καταστάσεων ξεφεύγουν. Το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με τις πολιτικές δίκες, όπου άνθρωποι που έχουν κάνει εγκλήματα τελικά έχουν εξαφανιστεί. Το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες είναι ωραίο γιατί δίνει στον τηλεθεατή να καταλάβει την κοινωνία στην οποία ζει. Σαφώς και θα ήθελα να δω τη μεταμέλειά του, όπως και να πληρώσει, αν και υπό μία έννοια ήδη πληρώνει. Έχει χάσει ένα μάτι, ενώ χάνει, επειδή είναι ξαδέλφια, και τον έρωτα της ζωής του.

Ποιον άλλον ήρωα από τις Άγριες Μέλισσες θα θέλατε να κάνετε;

Όλοι οι ήρωες είναι τόσο ζωντανοί οργανισμοί, έχουν τόσο “ζουμί”, που θα ήθελε κανείς να κάνει τον οποιονδήποτε. Παρακολουθώ τη σειρά με αγωνία κάθε βράδυ και μπαίνω στη ζωή όλων, οπότε κατά κάποιον τρόπο έχω περάσει από όλους τους ρόλους.

Πώς είναι η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη;

Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος νεότατος. Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να συνεργαστώ μαζί της πριν από 15 χρόνια, στη Βέρα στο δεξί. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι ότι αφήνεται και πάνω σου. Αλληλοϋποστηριζόμαστε, ρωτάμε ο ένας τον άλλον, συνεννοούμαστε για το πώς θέλουμε να είναι οι σκηνές. Ανάμεσά μας υπάρχει μια πολύ ωραία χημεία και μια πολύ ωραία συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες. Η Κάτια αφήνει χώρο, και για μας τους νέους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό καλλιτέχνες τέτοιου επιπέδου να σου αφήνουν τον χώρο να δείξεις τι μπορείς να κάνεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ ο Νικηφόρος! Ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του εραστή της Ασημίνας

Η Εύα Σιμάτου αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες: "Τρομάζω την ώρα που πηγαίνω στα γυρίσματα.."

Share