Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες - Πεθαίνει απόψε 16/11 το βράδυ η...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες - Πεθαίνει απόψε 16/11 το βράδυ η...

Θρήνος θα επικρατήσει στο σημερινό 16/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μετά τα δεκάδες spoiler θα δούμε να πεθαίνει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος.

Αυτός πεθαίνει απόψε 16/11 στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη.

Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο; Συγκεκριμένα, πεθαίνει η Φωτεινή και έχουμε τις λεπτομέρειες.

Φόβος στις Άγριες Μέλισσες: «Θέλω πίσω το παιδί μου» - Η οργή της Ελένης

Φόβος επικρατεί στις Άγριες Μέλισσες και το γεγονός θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. «Θέλω πίσω το παιδί μου» θα δηλώσει η Δρόσω και η οργή της Ελένης δεν θα αργήσει να έρθει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Δρόσω έρχεται μετά από χρόνια στο Διαφάνι και η συνάντηση με τον γιο της θα είναι καταλυτική. Πλέον είναι αποφασισμένη να μην τον αφήσει ποτέ και απαιτεί από την Ασημίνα να μάθει ο γιος της όλη την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Η Λενιώ πλέον έχει γυρίσει στο Διαφάνι ύστερα από την αποφυλάκισή της με τη χάρη που της έδωσε ο υπουργός Πεσματζής, του οποίου έσωσε την κόρη. Η επιστροφή της αυτή θα σημάνει πολλές αλλαγές και, το κυριότερο, οι τρεις αδελφές Σταμίρη θα είναι και πάλι μαζί στο χωριό. Η Λενιώ μαθαίνει από τον Κωνσταντή πού είναι η Δρόσω και τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια. «Δεν ήρθα για να λύσουμε τις διαφορές μας ούτε για να τσακωθώ μαζί σου. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι γιατί ξέρω πού βρίσκεται η Δρόσω και τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το έχω πει σε κανέναν Ελένη, αλλά μόνο εσύ μπορείς να την πείσεις να τα αφήσει όλα πίσω και να έρθει πίσω», της εξομολογείται και της εξηγεί τα πάντα. Της λέει για τη συνάντησή τους, για την άρνησή της να επιστρέψει στο χωριό και όλα όσα συμβαίνουν στην κοπέλα.

Την επόμενη εβδομάδα 16/11 οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες θα μας καθηλώσουν όλους. Η Δρόσω πρόκειται να συλληφθεί και η Ελένη να τραυματιστεί σοβαρά!

Η Ελένη καταρρέει με όσα της λέει ο Κωνσταντής και οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, θα προσπαθήσουν και θα καταφέρουν να πείσουν τη Δρόσω να γυρίσει στο Διαφάνι. Εκείνη αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχε φύγει και όλα της θυμίζουν το παρελθόν, τι συνέβη, το παιδί που γέννησε και έχασε από την αγκαλιά της. Ξέρει ότι η συνάντησή της με τον γιο της πλέον είναι αναπόφευκτη. Η καρδιά της σκιρτά. Αναρωτιέται πώς να είναι, αν θα ξέρει για εκείνη, πώς θα το πάρει όταν τη δει μπροστά του και όταν θα του πουν ότι είναι η θεία Δρόσω. «Ξέρω τι σκέφτεσαι. Είναι δύσκολο για όλους, αλλά μην ξεχνάς ότι εσύ το αποφάσισες αυτό. Πλέον έτσι έχουν τα πράγματα και ο Σέργιος είναι ένας μικρός Σεβαστός και μάνα του είναι η Ασημίνα», της λέει η Ελένη που καταλαβαίνει τι περνάει από το μυαλό της. Η είδηση πως η Δρόσω επέστρεψε στο χωριό έχει γίνει παντού γνωστή. Εχει φτάσει και στην Ασημίνα που αναστατώνεται. Ξέρει ότι κάποια στιγμή η αδελφή της θα πάει στο σπίτι των Σεβαστών για να τους επισκεφτεί. Και όντως, δεν αργεί αυτή η στιγμή.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 Ελένη Δρόσω

Οταν συναντιούνται οι δύο αδελφές υπάρχει μεγάλη αμηχανία. «Σέργιε, αυτή είναι η θεία Δρόσω», λέει στον μικρό η Ασημίνα κι εκείνος πέφτει στην αγκαλιά της θείας του όλο χαρά. Εκείνη τον σφίγγει δυνατά. «Πόσο έχεις μεγαλώσει», του λέει και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της. Από εκείνη τη στιγμή ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί πια το σπλάχνο της. Είναι το παιδί της και έκανε μία φορά το λάθος να το αφήσει. Μέσα της το έχει πάρει απόφαση. Ο καιρός περνάει και ο Σέργιος φωνάζει τη Δρόσω «θεία» αφού μάνα του για εκείνον είναι η Ασημίνα. Ομως αυτό η Δρόσω είναι αποφασισμένη να το αλλάξει.

Έχουμε επίσης, είδηση που «καίει» για τις Άγριες Μέλισσες. Ερωτεύονται παράφορα Δρόσω και Κωνσταντής.

Ο φόβος της Ασημίνας και η οργή της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα ξέρει ότι η επιστροφή της Δρόσως θα ανοίξει τον ασκό τους Αιόλου. Φοβάται ότι θα της πάρει τον Σέργιο, ότι θα της ξεφύγει μια κουβέντα, ότι θα θέλει να τον βλέπει όλο και πιο πολύ και τότε εκείνη θα χάσει τον γιο της. Γιατί μπορεί να μην τον γέννησε, αλλά η Ασημίνα αγαπάει πραγματικά τον Σέργιο σαν δικό της παιδί. Μέσα της ξέρει ότι η Δρόσω κάποια στιγμή θα τον διεκδικήσει. Το είχε κάνει και στο παρελθόν. «Θα μου πάρει τον γιο μου. Ηρθε για να μου πάρει το παιδί», λέει του Νικηφόρου ανήσυχη κι εκείνος προσπαθεί να την ησυχάσει. «Δεν θα το κάνει αυτό. Η μητέρα του Σέργιου είσαι εσύ. Το παιδί είναι πλέον έξι χρονών. Πώς θα του πει κάτι τέτοιο;», της λέει.

Η Ασημίνα όμως, όσο η Δρόσω είναι στο Διαφάνι δεν λέει να βγάλει αυτή τη σκέψη από το μυαλό της. Και έχει δίκιο. Αυτή η μοιραία στιγμή έρχεται. Η Δρόσω ανακοινώνει την απόφασή της στην Ελένη. «Θέλω πίσω το παιδί μου. Ο Σέργιος είναι γιος μου και πρέπει αργά ή γρήγορα να μάθει την αλήθεια». «Τι λες, τρελάθηκες; Ηρθες μετά από τόσα χρόνια και θέλεις να καταστρέψεις τα πάντα; Τι θα πεις σε αυτό το παιδί; Οτι είσαι η μάνα του έτσι απλά; Είναι μεγάλο παιδί πια. Ας το σκεφτόσουν πριν το δώσεις. Σου τα είχα πει. Σου είχα πει ότι θα σε βοηθούσα και θα στεκόμουν δίπλα σου και να μην το δώσεις. Τώρα είναι αργά. Δεν μπορείς να πας και να τα διαλύσεις όλα. Μιλάμε για τη ζωή ενός παιδιού», της λέει φωνάζοντας. Εκείνη όμως δεν ακούει και βρίσκει στην Ασημίνα. «Θέλω να μάθει ο Σέργιος ποια είναι η πραγματική του μάνα», της ανακοινώνει.

Η Ασημίνα τρελαίνεται. «Τι είναι αυτά που λες; Γι’ αυτό γύρισες; Ο Σέργιος δεν θα μάθει ποτέ τίποτα. Εγώ είμαι η μάνα του. Εγώ ήμουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του και το μεγάλωσα. Εμένα φωνάζει “μάνα”. Αυτό το μυστικό θα μείνει για πάντα κρυμμένο», της ξεκαθαρίζει.