Έλα στη θέση μου: Η αστυνομία ψάχνει τη Ρενάτα να τη συλλάβει

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (4/6)

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου μιας και μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Κέντρα, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη Ρενάτα προκειμένου να τη συλλάβει.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα Στη Θέση Μου (4/6)

Η αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τη Ρενάτα, ενώ ο Μάρκος και η Κέντρα ψάχνουν τρόπους να ενοχοποιήσουν τον Αχιλλέα στα μάτια της.

Expand player

Η Φαίη «απολύει» τον Δαμιανό και ο Φώτης χωρίζει την Κέντρα. Η Βάνα περνάει ένα υπέροχο πρωινό με τον Ατσαλάκη στην έπαυλη, την ώρα που η Σύλβια και ο Ζούβας χωρίς να το θέλουν στρέφουν τον Φώτη και πάλι στη Βάνα. Τα πράγματα για τη Ρενάτα φαίνεται να γίνονται όλο και πιο άσχημα. Πώς θα αντιδράσει όταν τη συλλάβουν;

«Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό «αντίο» της στο Έλα στη Θέση μου