Έλα στη θέση μου 2/6: Ο Βλάσης μπαίνει στο πορτμπαγκάζ του Δαμιανού με σκοπό να του πάρει τα χρήματα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 2/6: Ο Βλάσης μπαίνει στο πορτμπαγκάζ του Δαμιανού με σκοπό να του πάρει τα χρήματα

Στο αποψινό επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου, ο Βλάσης ετοιμάζεται να μπει στο πορτμπαγκάζ του Δαμιανού με σκοπό να τον αιφνιδιάσει και να του πάρει τα χρήματα.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου

Η Θάλεια προσπαθεί να επηρεάσει τον Δαμιανό, την ίδια στιγμή που ο Βλάσης ετοιμάζεται να μπει στο πορτμπαγκάζ του Δαμιανού

Ο Βλάσης βρίσκει πεσμένο τον Θοδωρή και ο Λεωνίδας με τη Φλωρέτα έχουν φρικάρει. Ο Ζούβας κι η Σύλβια τρομάζουν από την «ενέδρα» που τους έχουν στήσει η Βάνα κι ο Ατσαλάκης για να σκάσουν στα γέλια.

Πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν ο Δαμιανός της προτείνει να πάει μαζί του και να κρυφτεί στο πίσω κάθισμα; Τι θα κάνει η Ρενάτα όταν η Κέντρα επιμείνει να υπογράψει το συμβόλαιο που της παραχωρεί τις τελευταίες μετοχές; Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Έλα στη θέση μου 2/6

«Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.