Survivor 4 - τηλεθέαση ημιτελικού 4/7: Κλαίνε ή χαμογελάνε με τα νούμερα στον ΣΚΑΙ;

Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB

Καθηλωμένο, όπως φαίνεται, ήταν το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής στους δέκτες του ΣΚΑΙ εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ημιτελικού του Survivor 4.

Μετά από μια πολύωρη διαδικασία, συγκινήσεις, εκπλήξεις, ανατροπές και κλάματα ανακοινώθηκε πως ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι η τελική δυάδα.

Expand player

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor

Το κοινό φαίνεται πως δεν άλλαξε ούτε δευτερόλεπτο κανάλι στέλνοντας το ριάλιτι επιβίωσης στην πρώτη θέση της prime time ζώνης με 30,1% στο δυναμικό κοινό. Να σημειωθεί πως απέναντί του έπαιζε στο Mega, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σιωπηλός Δρόμος που έκανε 14%!

Prime time

  • ANT1: Πενήντα αποχρώσεις του Greece 8.0
  • ALPHA: Η πρόταση 11,0
  • ΣΚΑΙ: Survivor 30,1
  • Mega: Σιωπηλός δρόμος 14,0
  • OPEN: Εικόνες 6,3
  • OPEN: Roboccop 6.1
  • STAR: Λούφα και απαλλαγή 8,6

Όσον αφορά τα τέταρτα το ριάλιτι τσούλησε με 21,8-21-29,4-27,6-33-31-25,9-32,6-35,7-30,1-30,8-36,9-36-33,2-36,2-21-16.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον μεγάλο νικητή του Survivor

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, ώρα 08:23 το πρωί δίνουν προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη! Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα είναι αυτός που θα σηκώσει το έπαθλο! Ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Όλο αυτό το διάστημα ξέρατε πως παλεύαμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε έγκυρα spoils αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση δυσκόλεψε!

Αν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ! Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το παιχνίδι των ανατροπών...

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζέιμς έφυγε από τον ημιτελικό κακήν κακώς

Survivor 4 ημιτελικός: Τι φόρεσαν οι πρώην παίκτριες - Fashion police please!