Big Brother 2: «Να σου πω, έξαλλη είσαι!» - Η σπόντα της Ναταλί στην Μαριαλένα

Με αφορμή το αν είναι τελικά ζευγάρι ή όχι

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης είναι οι αποψινοί (1/10) καλεσμένοι του live του Big Brother, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μια έκπληξη για τους παρουσιαστές.

Αφού λοιπόν οι δύο πρώην - νυν κάθισαν στον καναπέ, η Ναταλί Κάκκαβα ρώτησε το εξής: «θέλω να σας ρωτήσω το εξής… Είδατε ότι ακόμα και στον πρόλογο δυσκολευτήκαμε πως θα σας καλέσουμε να μπείτε μέσα στο πλατό. Είπαμε δίδυμο ή ζευγάρι;».

Expand player

Ο Σάκης Κατσούλης τότε απάντησε: «Δυσκολευόμαστε και εμείς αλλά είμαστε ένα πολύ καλό δίδυμο, νομίζω» με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Γιατί μας παιδεύετε τόσο πολύ; Γιατί δεν μας λέτε; Δηλαδή αφήνετε να αιωρείτε κάτι στην ατμόσφαιρα σαν… Να σου πω, έξαλλη είσαι!»

«Εγώ; Όχι, εντάξει είμαι» απάντησε η Μαριαλένα ενώ η Ναταλί της είπε «Νομίζω ότι εσύ είσαι ποιο έτοιμη να κάνεις δηλώσεις και εδώ το αγόρι είναι πιο φειδωλό» με την Μαριαλένα τέλος να της απαντά: «Το αντίθετο νομίζω!»

Οι αμήχανες ερωτήσεις σε Σάκη - Μαριαλένα στο live του Big Brother

Κόβεται το Big Brother;

Συναγερμός έχει σημάνει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνουν τα περισσότερα projects του φέτος είναι.. μονοψήφια!

Ο ΣΚΑΙ αυτή την σεζόν βασίστηκε πολύ στο Big Brother αλλά και γενικά σε ριάλιτι όπως το Top Chef που έκανε πρεμιέρα και... σχεδόν άνθρωπος δεν το βλέπει! Στα νούμερα της Πέμπτης 30/9, παραδείγματος χάρη, έκανε 3,8% στο δυναμικό κοινό. Που να επιβιώσεις έτσι σε prime time ζώνη με Σασμό και Μέλισσες απέναντι να χτυπάνε οριακά 30αρια;

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα που αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Mega Καλημέρα, οι ιθύνοντες έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι την σκέψη να συμπυκνωθούν κάποια επεισόδια ώστε το τέλος του ριάλιτι να έρθει πιο γρήγορα από ότι ήδη ήταν προγραμματισμένο.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί αλλά αν ο Μεγάλος Αδερφός συνεχίζει να κάνει 10%, όλα μοιάζουν μονόδρομος...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - highlights 30/9: O έξαλλος Στηβ με την Σύλια και η ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Το "καρφί" της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το Big Brother - «Εννοείται ότι μου βγήκε σε κακό»