Το "καρφί" της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το Big Brother - «Εννοείται ότι μου βγήκε σε κακό»

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Big Brother, όπου πήρε μέρος. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά αρκετός κόσμος την αγάπησε αρκετά ενώ σχεδόν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το επικό περιστατικό με τη μπανάνα που είναι ακόμα viral στα social media.

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη 29/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ζωή της αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν της έκανε τόσο καλό παρά μόνο κακό. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ναι, αδικήθηκα. Η αλήθεια είναι αυτή. Δεν θα κατηγορήσω κάποιον, δεν είμαι τέτοιο άτομο. Γι’ αυτό και δεν το μετανιώνω. Οι επιλογές μας είναι ξεκάθαρες». Και συνέχισε λέγοντας: «Επέλεξα να κάνω αυτό το πράγμα, μου βγήκε σε κακό. Εννοείται ότι μου βγήκε σε κακό. Είχα πολύ αρνητική κριτική».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

Έκρυψε μόνο τα επίμαχα σημεία - Ξανά ολόγυμνη η Αφροδίτη του Big Brother

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Big Brother, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την πληθωρική προσωπικότητά της καθώς και τους καυγάδες της.

Από τη μέρα που έφυγε λοιπόν από το γνωστό ριάλιτι εγκλεισμού, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Αφροδίτη να κάνει φωτογραφήσεις, στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με αντίστοιχες φωτογραφίες μιας και η ίδια δηλώνει naked model. Έτσι λοιπόν, πριν από κάποιες μέρες αποφάσισε να μοιραστεί μία ακόμα γυμνή φωτογραφία, στην οποία βέβαια προσέθεσε και ένα σημαντικό μήνυμα για την αξία της αλήθειας.

Η νέα γυμνή φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

«Η «γυμνή» αλήθεια, πονάει - όχι πάντα… ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!!!! Άνθρωποι του κόσμου, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, αγαπήστε τον εαυτό σας! ΑΞΙΖΕΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.