Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Δημοσίευσε ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram

«ΒΑΣΤΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, μην ακούς την πίκρα που έχουν στα χείλη τους οι άνθρωποι!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Δημοσίευσε ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, όπου με τον μοναδικό της χαρακτήρα κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους παίκτες. Μπορεί να έφυγε περίπου στα μέσα, ωστόσο, για αρκετό καιρό απασχολούσε τα Μέσα.

Η Didi, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έχει αποδείξει αλλά και εξομολογηθεί πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ και αγαπάει το σώμα της όπως είναι. Μάλιστα, μέσα από τα social media θέλει να περάσει το μήνυμα, πως όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν τις ατέλειες τους και να μην φοβούνται ή ντρέπονται να δείξουν το σώμα τους.

Μάλιστα, πρόσφατα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δυο φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνή.

«Πνευματική ελευθερία και ομορφιά. Ας πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη και η δύναμή μας να γίνει αγάπη. Η αγάπη είναι αυτό που μας κάνει όμορφους και δωρεάν!», έγραψε μεταξύ άλλων σε μια λεζάντα της.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Big Brother γυμνή

«Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση για το Big Brother»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο παρουσιαστής του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει το κανάλι του Φαλήρου για το ριάλιτι το οποίο επιστρέφει σε λίγο καιρό με τον δεύτερο κύκλο, μιας και ήδη έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer.

«Έχει γίνει μια βολιδοσκόπηση για το Big Brother, Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Για να γίνει πρόταση θα πρέπει να αποφασίσεις κι εσύ αν θέλεις να το κάνεις.

Μου είχε γίνει και πέρσι πρόταση, που δεν είναι γνωστό. Τότε ήμουν στις αρχές του “Κρίκου” και είχα άγχος και αρνήθηκα αμέσως. Τώρα που έγινε και πάλι η κρούση το ξανασκέφτομαι και το αναλύω, γιατί το πρόβλημα είναι το πρόγραμμά μου που είναι φορτωμένο.

Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω αρκετά. Δεν προλαβαίνω να δω τα ριάλιτι. Διαβάζω τι συμβαίνει σε αυτά στα sites.

Τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι είναι αυτά που ο κόσμος δεν βρίσκει πολύ στις διεθνείς πλατφόρμες και γι’ αυτό τα κανάλια επενδύουν πολύ σε αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.