Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επιστρέφει στο ΣΚΑΙ το Big Brother - Το πρώτο trailer

100.000 ευρώ το έπαθλο!

Επιστρέφει στο ΣΚΑΙ το Big Brother - Το πρώτο trailer
TV24 02.04.2021 11:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν.

Μετά από απουσία αρκετών χρόνων, ο Μεγάλος Αδερφός επέστρεψε στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο και η τηλεθέαση χτυπούσε κόκκινο σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

 Επιστρέφει το Big Brother

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να είναι η μεγάλη νικήτρια, μια προσωπικότητα που απασχόλησε όσο καμία την ελληνική σόου μπιζ.

Χθες, Πέμπτη, ο σταθμός του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε το δεύτερο κύκλο και έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το έπαθλο όπως βλέπουμε και στο trailer παραμένει 100.00 ευρώ ενώ πρόκειται να δούμε και μια αλλαγή.

ΕΣΡ: Βαρύ το πρόστιμο στον ΣΚΑΙ για το Big Brother

Δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που το Big Brother έριξε αυλαία, ωστόσο ακόμη δημιουργεί προβλήματα στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ έριξε βαρύ πρόστιμο στο κανάλι για το περιστατικό όπου παίκτης έκανε αναφορές σε βιασμό γυναικών.

Η απόφαση του ΕΣΡ για το Big Brother στον ΣΚΑΙ αναφέρει: «Επιβάλλει στην εταιρεία με την επωνυμία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ιδιοκτήτρια του ψυχαγωγικού ιστοτόπου www.skaitv.gr του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τη διοικητική κύρωση του προστίμου:

α) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την προβολή ποιοτικά υποβαθμισμένου οπτικοακουστικού περιεχομένου,

β) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την παραβίαση της υποχρέωσης σεβασμού της ανθρώπινης αξίας και

γ) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την προβολή συμπεριφορών που υποτιμούν το γυναικείοφύλο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το ΕΣΡ δεν είναι αρμόδιο να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών που έγιναν, γιατί το εν λόγω απόσπασμα του Big Brother μεταδόθηκε μόνο διαδικτυακά. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός απορρίφθηκε από το ΕΣΡ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε αναζήτηση παρουσιαστή ο ΣΚΑΪ για το Big Brother 2

Χριστίνα Ορφανίδου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Αλεξανδρίδη - «Στο Big Brother ήταν κύριος»

Share