GNTM 4: Αυτό το μοντέλο κέρδισε 250 ευρώ από το κάστινγκ

Έκανε τη διαφορά με το διαφημιστικό της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να διαφημίσουν προϊόντα των ΙΚΕΑ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ο νικητής θα έπαιρνε 250€ για την προσπάθειά του.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ξετρέλανε τους χρήστες του Twitter αν και δεν ήταν πολλοί οι παίκτες που κατάφεραν να τα πάνε τόσο καλά.

Expand player

Ο παίκτης που πήρε τα 250€ από το κάστινγκ του GNTM 4

Νικήτρια λοιπόν ήταν η Όλγα, η οποία διαφήμισε ένα σετ εργαλείων με πολύ ευφάνταστο τρόπο ξετρελαίνοντας τους κριτές και τους συμπαίκτες της.

Το σχόλιο της Όλγας για τη Άννα στο GNTM 4

Η Όλγα ήταν μία από τις παίκτριες που πήραν disavantage από την Άννα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 και η αλήθεια είναι πως το αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φωτογραφία της ήταν μία από τις καλύτερες της βραδιάς και έτσι κατάφερε να ξεχωρίσει παρά τις δυσκολίες που είχε.

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν πώς λειτούργησε για εκείνη το disavantage, η Όλγα απάντησε πως το πήρε θετικά και πείσμωσε, κυρίως επειδή είχε ακούσει όλα όσα είχε πει για εκείνη η Άννα πίσω από την πλάτη της.

Στο σημείο εκείνο, η Ζενεβιέβ της είπε πως στην τελική πρέπει να πει ευχαριστώ στην Άννα γιατί αντί να τη δυσκολέψει, την βοήθησε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα

«Έχω ψάξει το κινητό της και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

TAGS